Kubraseyit00 o durumuda ben kızımda yaşadım. kızıma hamileyken, hastane kapısında beklerken hamile anneler ile mutlaka bi muahbbet geçiyor. cinsiyetini sordular ben bi heycanla kızım olucak dedim, içim kıpır kıpırdı. sizin neyiniz olucak dedim, oğlum olucak dedi ama bi demek var bide demek. onu derken, kızım olucağı için bi acınası gözle bakmalar ağız yapmalar, oğlum olucak derken bi gögüsünü gerip söyledi. şaşırdım verdiği tepkiye😳 bide ilk 14 haftalık hamileyim ense kalınlığı ölçümü yapılcak sırada bekliyorum, o zamanlar cinsiyetini bilmiyodum kızım göstermiyodu.
ve devlet hastanesi (benim olduğum yerde öyleymiş) kız bebeklerini daha geç söylüyolarmış, aldırma düşük yaptırmak isteyenler oluyomuş kızı duyunca. bunu duyduğumda, yüreğime bi ağrı saplandı. insan, evladına nasıl kıyar.
erkeği kızımı var ya.eeeeen başta sağlıklı hayırlı evlat olsun, kız erkek hikaye benim nezlimde.
neyse konuya geliyorum,
kapıdayız, kadınla konuşuyoruz, doktorunuz kim dedi, söyledim, a benimde o dedi (ense kalınlığı için başka bi doktor bakıyodu) cinsiyeti ne dedi bilmiyorum söylemedi doktor dedim.
kızdır o yüzden söylemiyodur benim oğlum olucak dedi ama o diyişini hiç unutmuyorum. böbürlenerek bi tavırla içeri girdi, ağlayarak çıktı.
dwnom sendorumu riski varmış onu öğrendi.
kendi kendime, böbürlenme insanığlu, azevvel gönlümü öylesine yıktın ki, senin bu acınla ben de üzülüyorum. ne gerek vardı azevvel öyle yapmanda diye iç geçirdim.
insanlar tuaflar.
Allah ıslah etsin.
önceden cahiliye zamanında kız bebeklerini diri diri gömerlermiş. şuanda da aynı zamandayız hiç bi farkı yok. diri diri yakıp, öldürüp çöoe atan, soğukta dışarı bırakan, çocuğunu sanki insan değilmişcesine döven.