Fatmaakbas Mide bulantısı için ne yapmam gerekkk 😌😟 Sabahtan beri ara ara midem bulanıyooo çok kötüü 😞
Burcu16 Fatmaakbas metmapid tek kurtarıcım içmesem direk çıkarıyorum bende ama 10. Haftama girdim bi tık düzeldi kaç haftalık sizin
Sweetblonde88 Fatmaakbas yeşil golden elma ile 3 ayım gecti. Balık kraker ve havuç suyu da iyi geliyor. Kusma varsa tıbbı tedavi gerekebilir. Gecmiş olsun.
Haticenurum123 Fatmaakbas valla cnm ben 33 hafta cektim care bulamadım 4 haftadır iyiyim ama aç karna kusup safrayı atmak iyi geliyordu ama
Merve_23 Ben şuan 13 haftalık. İki gündür iyim artık diye seviniyordum. Şuan başladı yine öyle bulanıyor ki kendi mi zor tutuyorum. Yeni yemek yedim diye bide. Mide bulantısı kadar kötü birşey yok :(
Fatmaakbas Merve_23 bende 13 haftalığım benim buzamana kadar hiç midem bulanmadı bir kaç gündür özellikle sabahları bayılcak gibi oluyorum midem çok bulanıyooo 😟şuandada midem bi acayip kusmamak için zor tutuyorum kendımı 😞
Papatya_anne Merve_23 mrb bende tam 13 haftalık oldum ama bende ilk zamanlar cok oluyordu hic birsey yiyemiyordum sadece kusmuyorum sadece bulantı hissi oluyordu ama 1 haftadır agzımın içi hep acı dişim kırıldı hamılelikte normalmi acaba sizdede oldum?
Burcu16 Fatmaakbas inşallah 4. Ayda bşey kalmaz kusman geliyorsa tutma kus zaten bebek yediginin vitamini alıyor kaldıkça daha rahatsız ediyor çünkü. Doktorunuz ilaç yazmasını:/
Merve_23 @Papatya_anne diş kırılması olmadı ama ağrıları oluyor bazen. Bebek bütün vitaminleri çektiği için dişlerde de ağrı veya çürük oluyormuş. Benimde ağız tadı berbat.
Merve_23 @Haticenurum123 aynen. Birşey yemek istemiyorm ki rahat rahat kusayım . Bende. İki gündür iyidim..geceden beri yine mide beni öldürdü ;(
Merve_23 @Fatmaakbas first naneli sakız biraz iyi geliyor o ağızdaki kötü tat için. Sakız çiğneyin. Yemek dışında. Belki faydası olur