Gundogdu 38+3 günlük tüm ogluşumu kucagima aldığımda hersey bianda gelişti sabaha karsi 4 gibi kanamam oldu nisanim gelmişti ama onemsemedim çünkü hamileyken eğitime gitmiştim hemsire nişan gelince hastaneye gelmenize gerek yok demişti bende gitmedim ama icim içime sığmıyor hemen annemi aradım söyledim cabuk hastaneye git dedi bende inatlasiyorum gitmiycem diyorum bende sanci falanda yok bu arada sonra saat sabah 5 gibi uyuyakalmisim kalktığımda 10du kanama fazlalasmisti hemen eşimi kaldırdım hastaneye gittik acilde doktor muayne etti bana yolun yarısına geldiğimi 5cm acilmam oldugunu söyledi tabi ben şok 😳 hala sancim yok sonra dogumhaneye gittim uzerimi deegistirdim muayne icin cagirdiklarinda 7cm acilmam oldugunu soylediler ben yine şok 😃 resmen adim attikca acilmam oluyor ben mutluluktan ölüyorum sıfır sanciyla doguracam diyorum😂 tabi iş öyle olmuyor sanci hissetmediğim icin bana kahrolasi suni sanciyi veriyolar saniyesinde sancilarim basladi sanci geldikce hatim indirdim 45 dakika çektim... Sonra çatal 🤗 sanci geldikce ikinmam gerektigini söyledi doktor ikiniyorum ikiniyorum ikiniyorummmmm bebek gelmiyor birisi karnima bastiriyor olmuyor bi sorun var😔 Bi ses geldi bebegin solunumu yavasliyor acil sezeryan diye 😮 cataldan inmemle ameliyathane gitmem narkozu yemem 2dk sürmüştür ben donugum buz kestim ameliyathaneye gidene kadar aklımdan neler neler geçti.. Ya bebegimi kaybedersem ya bu gözümü son kapatisimsa ☹️ Allahima şükürler olsun ki sagsalim kavuştum oğluma simdi 3 aylık olduk bile 😊😊 böylelikle 2 dogumuda görmüş yaşamış oldum normal dogurabilseydim cok kolay bir dogum olacaktı ama hersey nasip olmasi gereken buymuş allahima sukurler olsun inşallah sizde sağ salim kucağınıza alirsiniz bebişlerinizi hepinizi opuyorum benim hikayemde buydu işte. 🌼
zeynepteacher Gundogdu çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın. 🌸 Sanırım doğum yapmayan anneler olarak en çok korktuğumuz durum bu, inşallah bizler de sağlıkla kavuşuruz.