Deletedmom3 Busbus00 ben diyetisyenim nesi zararliymis? Kendim daha dün 3 tanesini ayiklayip kavanoza koydum hergun yiyeyim diye.. kulaktan duyma bilgilerle hamileliginizi kendinize zehir etmeyin
Deletedmom2224 Deletedmom3 bana direk doktor söyledi hamilelikte önermiyoruz kanı fazla sulandirdigi için yani doktorun da kulaktan dolma bilgi söyleyeceğin sanmıyorum
Sirin_beyza Busbus00 aslında nar çok faydalı ama benim hamilelik sekerim var yasak o yüzden nar kabızlık yapar hamileler de kabızlık sorunu olduğu için yemeyin diyorlar yoksa cok vitaminli
Deletedmom3 Hacer_ikiz_gebe greyfurt bazi ilaclarla etkilesime girebiliyor ama sabah ilac icip aksam greyfurt yerseniz hic bisey olmaz ilac etkilesimi disinda hicbir zarari yok 😊
Deletedmom3 Mervemm nar da k vitamini var eger kan sulandirici igne kullaniyorsan abartmadan yiyebilirsin senin durumunda olanlarin abartmamasi lazim. Narın 4te 1 i 1 meyve yerine gecer yani ara ogunlerde 1 meyve yerine ceyrek nar yiyebilirsn
gfazlioglu Bazı insanlara kalırsa hamile hiç bi şey yiyemez, içemez , yok leke yapar yok zararlı olur o kadar saçma ki nar bi meyve vitamin deposu zararlı diyenler açıklama yapsın 😊
Sumeyraftt Yararlı diye duydum bende hatta yemeyede başladım bir ara vişne ve kiraz içinde bu muhabbet vardı fazlaya kaçmadığımız sürece bişey olmaz heralde
Deletedmom3 Deletedmom2224 nar kani sulandirmaz doktorunuz yanlis biliyor demekki iceriginde k vitamini var olurda baska bi dr la gorusurseniz ona da sorabilirsiniz
Deletedmom2224 Busbus00 zararlı değil ama her gün yenilmemeli dedi doktorum hamilelikte pek önerilmiyormus