Basak34 Kızlar 17+4 üm dün akşam da oldu bu akşam da sol tarafımda bıçak batması gibi kasık ağrısı oluyor korktum açıkçası sıkıntılı bi durum olur mu diye ?
Biryabanci1 Basak34 Canım rahim büyüdüğü için o zamanlarda kasık ağrıları normal.. Ama kontrole gittiğinde sorabilirsin ☺️ muhtemelen kasık ağrıları için magnezyum verecektir ☺️
Esmeray_Emine Basak34 hafta olarak ayniyiz canim benimde 17+2 bendede ayni agrilar bir haftadir var ve ozellikle geceleri artiyo hatta belimde agrimaya basladi herkes normal diyor ama bugnde cok agrim olursa acile giderim vallahi
Esmeray_Emine Basak34 bide bol su ic canim ben mide bulantisindan icememistim bugun suyu bol icince gecti biraz muzda ye agrilara cok iyi geliyo
Basak34 Biryabanci1 işte magnezyum ilacı kullanıyorum gün de 2 öğün hatta vitamin olarak alıyorum yani. Ne bileyim ilk gebelik insan Korkuyor😐
gizembas Bana da iki gece once oldu 14 haftaligim canim bir daha da olmadi rahim genislerken oluyormus bi anda korkutan bi agri bacak ve kasik arasinda ara ara giren bi agri dimi?
Basak34 gizembas evet ya bi de benm bebek sol tarafımda agrı daha çok orda hissediyorum o daha çok huzursuz etti ☹️
Biryabanci1 Basak34 Evet canım anlıyorum tahmin ediyorum.. Ama rahimin büyüyor kasık ağrıları çok normal 😊
gizembas Basak34 benimkisi ortada ama sag tarafima olmustu o farketmiyor yani saga da olur sola da 😊 endileselenme hic gecmeyen agrin olursa ve kanaman olursa endiselen sadece 🙏🏼
Basak34 Esmeray_Emine sizde de mi oluyor demekkki normal 🤔bende de dün ve bugün oldu evet bel agrısı da var bende de
Esmeray_Emine Basak34 bu haftalarda olan herkes ayni seyi soyluyo demekki herkeste oluyo normal bisey