Mehtaponur Maydemir Aslinda orayda da bakicaktik ama tum cadde mobilyaci olunca ve hepside 7 8 binden bahsedince cilege girmedik 😂
Mehtaponur Meltemsert Inegol mobilya vardi aslinda baya magzasi vardi ama hic bebek odasi icin bisi goremedik orda
GulcinSermet Merhaba, bende haftasonu meltem mobilyadan aldım. Beşikle dolap düşünüyordum ama ikisi fiyatına oda takımı denk geldi güzel oldu. Şimdi en büyük sorunum bebek arabası?
Mehtaponur GulcinSermet Bende ayni o mooddayim 😂 4000 bin verince bebek arabasi icin uygun birseyler aramaya basladim hatta travel olmadan da cok rahat kullanabilcegim seyler arastirmaya basladim 😂
Eslina Mehtaponur canım bende büyük kızıma aldım yeni çilekten indirimli haliyle 12 bin nerdeyse yatak odası fiyatında çok pahallı ama kaliteli oldun dedik hersene oda yapamam şimdi kardeşiyle birlikte kullanıcak
Mehtaponur Eslina Tabi kalite de onemli ve bir suru unsur var fiyati etkileyen malzemesi boyasi cekmecelerin asonsurlu olusu falan 😁 2 yasina kadar yatabilcegi bisi varsa sonrasinda tek kisiilik yatakta cok rahat yatiyorlar 😁
Derya2727 Instagram da Serkan avm bebek dunyası na kesinlikle bakmalısın canım 1700 e bebek odası diziyorsun
Mehtaponur Derya2727 Canim malzeme kalitesinden oturu fiyatlar degisiyo biz tamami sunta malzeme istemedik 🤔
Mehtaponur bdsglm Bir de iyi ki 25 26 haftada secmisiz diyorum cunku 1 ay kurulum icin sure istiyorlar
bdsglm Mehtaponur evet ben 7.ayımda aldım gelmesi 25 günü buldu kokusu çıkması vs derken şuan 36.haftamdayım yeni yeni silip yerleştiriyorum