Sera00 merve0128 ben bu ayin 28.inde genel olucam. Saglik sorunları sebebiyle cok merak ediyorum beni neler beklediğini
2202020 merve0128 2. Olacak onuda tamamen uyutmalı istiyorum ben korkak biriyim kesildiğini oradaki sesleri duyarsam çıldırırım en iyisi uyumam benim 😅
Ebrukuzey merve0128 kesinlikle belden uyuşma 👍🏻 Ben çok memnun kaldım genel anestezi de ağrı ile uyanıyormuşsunuz ki kaç kişiden aynı şeyi duydum ama spinal de hiç öyle birşey yok ( ben Temmuz da Doğum yapmıştım ) 😊
Sweetblonde88 Sera00 spinal aneztezisi berbat geçmiş biri olarak genel en güzeli. Bebeğe bir miktar anestezi gidiyor ama doktorlar bunun bilincinde ve olabildiğince hızlı cıkarıyorlar zaten. Merak etmeyin en konforlusu.
merve0128 Mirc belden yapılan iğneden acı falan hissettin mi ben biraz korkuyorum açıkcası kararsızım o yüzden
Kbramsa Mirc ya bende spinal olacam ama kafamda sürekli ya tam olarak uyuşmazsa diye saçma sapan senaryolar dönüyor napıcam🤦🏻♀️
Mirc merve0128 damar yolundan hiç bir farkı yok sana bütün samimetimle yemin ederim hiç acımadı korkma Allah yardm eder
merve0128 Mirc teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı aslında inşallah bütün cesaretimi toplayıp belden uyuşmalı olurum bende 💕
Ebrukuzey Kbramsa dokunmaları hissediyorsunuz bende uyuşmadım diye bağırmıştım 😄 ama hiç acı hissetmedim size soruyorlar soğuk mu sıcak mı hissediyorsun diye ben sıcak demiştim ama buz gibiymiş sürdükleri ilaç 😊
Kbramsa Ebrukuzey ya mutlaka uyuşturcaklardır tam anlamıyla ama psikolojikmen sanırım atamıyorum kafamdan 😄 düşününce başlıyor kalbim küt küt