Essem Merhaba hanımlar. 9 haftalık hamileyim , bi süre yürüyünce belimde ağrı başlıyor. Çok fena bir şekilde sanki saatlerce ayakta kalmış belim kopmuş gibi keskin ağrı başlıyor. Sizde de oldu mu?
azizeguneyy Essem ciddi bi sorun olabilir 9 haftalıkken biraz erken bel ağrıları için doktora gözükmelisin
Berfinberf Essem bemde öyleydim canım 38. Haftam ağrılarım daha da arttı hiç azalmadı. Ama tavsiyem ilk üç ayın içindesin, kendini yorma. Riskli bi dönem çünkü.
Smbl_gzl Essem merhaba canım bende 9 haftalık gebeyim ve benimkide aynı şekilde doktoruma sordum olabilir dedi ama progestan alımını arttırdı ve dikkat etmemi söyledi sende dikkat et fazla ayakta kalma bi yerlere uzanma asla 🙅♀️ dinlen ☺️
Nurcan_kalkandere Essem 16. Haftama kadar bahsettiğiniz ağrıları çektim dayanılacak gibi değildi doktorum kalsiyum yazdı onu kullanmaya başladıktan sonra ağrılarım geçti
Essem azizeguneyy yorulmuş gibi hissediyorum sırtım falan degil kalçanın üst kısmı ağrıyor ama bilemedim.
azizeguneyy Essem dediğim gibi mutlaka doktoruna söyle. kasık ağrısı olsa anlarım ama bel ağrısı için çok erken
Essem azizeguneyy Bende fıtık vardı ondan olabilir mi diye kaç gündur hic ay endiselenmedim de. 4 gun once gittim bebegim iyiydi
azizeguneyy Essem olabilir kuzum niye baştan söylemiyorsun ilerleyen zamanlarda daha çok bel ağrın olacak fıtıkdan dolayı tabiki o yüzden belin ağrıyor
Melikekpln Ben 12+2 yim yatinca kalkamiyorum bile kuyruk sokumum belim hala agriyor gecmiyor cok umutlanma ama hafifliyor🙂 evlatlarimiza kavusmak icin cekecegiz birde erkek bebek bel agrisi yapar derler nasipse benim de oglum olacak 🙂🤲🏻
Essem Melikekpln ne guzel maaşallah Rabbim sağlıklı sekilde kucağıniza almayı nasip etsin InşaAllah hayırlısı ile ❤❤