sumosgoksu Bu ay ovulasyon kullandım yumurtlamada çatlamayı da gördük 2 gün gecikmeyle adet oldum adetimin en başından beri Tabiri caizse çamur gibiydi kahverengi arada kan oldu ama geneli kahverengi başına gelen var mı
Mucize_istiyorum22 sumosgoksu bnm sürekli olur eski kandan kaynaklanıyor canım içeriden kanıyor belli bi süre akmıyor akinca da rengi değişiyor tabi kahverengi dediğin gibi çamur gibi oluyor sonra kirmizi kan geliyormu o önemli tabi
aydandir sumosgoksu dış gebelikte gelmişti benm kahve rengi kahve telvesi gibi çamır gibiydi.Doktora görünmelisin bence ihmal etme Allah korusun
Haree sumosgoksu merhaba canım bu ay aynı ben de senin gibi oldum koyu kahve beklemiş kan ara ara.doktora gitmişmiydin bunun için ne demişti baya uzun zaman olmuş paylaşalı gerçi
sumosgoksu Mucize_istiyorum22 ara ara geldi canım ama çok az yine rengi koyu ilk defa oluyo anlayamadım
sumosgoksu Mucize_istiyorum22 evet canım salı günü randevum 5 aydır istiyoruz haziranda bi düşügüm oldu
Susamvemom Haree benımde hıc kırmızı olmadı 1 buçuk gün koyu çamur hatta bazen siyaha yakın oldu bitti anlamadım bende yA 😔
Haree Susamvemom yani 1 gün gecikince yapmıştım negatifti.sonraki gün adet oldum ama 3.güne olmadan bitti gibi.Tekrar yapacam her ihtimale karşı