Ayse4242 Cok heyecanlıyım zaman gecsin kızıma kavusayım istiorum artık bir yandan nasıl olacak dogum nasıl korkuyorum bir yandan merak ediorum duygularım karısık ne yapacagımı şaşırdım yazmak istedim sizde durumlar nasıl?
gulsumklc2 Ayse4242 bende 36 ym canım senin sancıların oluyor mu sanki hep adet sancm var geceleri hele sırt agrılarmda oluyor
Ayse4242 gulsumklc2 evet ya oluor canım uzun zzmandır oluor geldimi yarım saat gitmior ilk baslarda korkuordum sancımı die ama degilmşs yalancı sancıymıs
Ayse4242 Cemreee bendede oluor yarım saat duruor gidior artık agrılar birbirne karıstı hic bsey anlayamıorum :)
gulsumklc2 Ayse4242 mahvoldm bi haftadr yerden bsey alamıyorm😞 bu yakancı sancıların toplamı olsa dogurmustm smdiye. Bide makatmda agrı yapıyor hep
Cemreee Ayse4242 benim ilacim var doktorum 36+6ya kdr bebis gelmesin diye. Onu ictim sanci kesilsin diye kesildi benim.
Dorukunannesi95 36+3 bugün. En çok sırt ve kalça kemiği agrim oluyor benim. Yani 10-15 dakika ayakta kalayım yada yürüyeyim resmen iki büklüm oluyorum. Adet agrisi gibi sancilar da yok . Yeter ki kurtulayim şu sırt eklem ağrılarından bir an önce doğurayım istiyorum
Senemunlu Dorukunannesi95 bizim ayniydi daha oncede konusmustk 😊 nasil gidiyor belli mi dogm zamani yoksa normali mi bekliyorsn
Ayse4242 Dorukunannesi95 rabbim hayırlısını versin insallah evet sırt bel agrıları cok zor her hafta bir şikayet icindeyim
Betullmim Merhaba kızlar ben de 36 haftalığım ... geceler çok zor geçiyor , gündüzler de öyle çok sabırsızım şöyle 2 hafta içinde gelsin diye umuyorum. Bakalım kim doğuruyor ilk ☺️