MerveeAltnk Kızlar bebeğim bugün 8 günlük oldu sezeryan doğum yaptım ilk günlerde sütüm az geliyordu emziriyordum uyuyordu uzun süre ama 2 gündür geceli gündüzü sürekli emmek istiyor sütüm var yani sağınca geliyor görüyorum. Bebegimin surekli emmek istemesi neden anlamadım sütüm yetmiyor mu?Karni doymuyor mu? Kendimi kötü hissediyorum
Deletedmom277 MerveeAltnk Yenidoğan bebeğe yanağını elini ver yine emer çünkü emme refleksi anne karnında başlar ve şuan en iyi bildiği şey emmek o yüzden doyduğundan eminsen sütün iyiyse emdikten sonra hali keyfi yerindeyse sorun yok
Badevehande Daha bugün bir yazı okudum hep meme istemesi, hep kucak istemesi, yatağına koyduğunuz anda ağlaması normaldir. Sütünüz yetmediğini düşünerek mama veya uykuya dalamıyor diye emzik vermeyin. Sadece emzirin. “Seni emzik yapmış” diyenleri dinlemeyin diyordu. Çok hoşuma gitti bunları hiç unutma devam et emzirmeye canım😊🙏
Efuchama Bebeğin gücü çekmeye yetmiyo başta derler makine gibi güçlü çekemiyorsa az az sık sık içiyor olabiilir
MerveeAltnk Deletedmom277 emdikten sonra bırakıyor dk geçmiyor tekrar ağlıyor emmek istiyor doyduğundan da çok emin olamıyorum
fatmanur309 MerveeAltnk bende bi yerde görmüştüm bebekler aç ise avuçları yumruk olurmuş .. doyunca da açarlarmış yumruğu 🤷🏻♀️ Bi bak istersen belki yardımcı olur 🤷🏻♀️