Haticece Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim ve çok az az kan geldi sadece peçeteye acaba yerleşme kanaması mıdır değerimm bugün 10 du😟
Islim123 Haticece kimyasal da olabilir yerleşme de. Ama yerleşme kanaması biraz farklı oluyor sendoktora git en azından ilaç versin sana bi sıkıntı varsa önlem almış olursun
Oap_12 Haticece yerleşme kanaması bikac damla olur. Rengi pembemsi veya kahverengidir . Aynısını yaşadım. Ama tehlike arz eden kan canlı kırmızıdır ve hemen dr.a görünmelidir Progestan verilir
Oap_12 Haticece dr kese sağlıklı, git progesteron al bol bol dinlen dedi. Tek uyarisi kan rengi canlı, parlak kırmızı olunca em yakın acile git demişti.cok şükür fitil kullanıp dinlendim. 31.haftadayım suan:)
Cereninbebisi Bende henuz yerlesme kanaması olmadı ama doktor kesecıgınde bebegınde durumunun ıyı oldugunu soyledı yerlesme kanaması herkezde olurmu olması sartmı
Haticece yarennn79 famera ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldığım için dokturum kullan demişti bi kerede tedaviden sonra düşük yaptım