zmnmr Kızlar sizde benim gibi son yaklaştıkça heycanlananlardan mısınızz? Bu arada hastane çantalarınız hazırmıı 😍😍
SevilByrm zmnmr bugun 29 haftalık olduk daha hastane çantası deil kıyafetleri de hazır deil önümüzdeki hafta yıkayıp ütüleyip çantayı da hazırlamayı düşünüyorum kısmetse 😇😇
zmnmr SevilByrm valla bende hazırlamadım inan bişey eksik koyarım diyede korkuyorum 😂 kıyafetlerinide yıkamaya korkuyorum makine yutar diye çok küçük değillermi yaa😍😍😍
glnzk Bende 30.haftadayim daha biseyimiz yok hic almadık 😬yavas yavas başlıycaz ama ben doğurmak istememeye karar verdim😅 zor gibi duruyo açıkcası 😬
SevilByrm glnzk valla bende çok korkuyodum ama Rabbim gücünü kuvvetini veriyo be kuzum onu düşünme şimdiden benden tavsiye 😇
SevilByrm zmnmr valla şöyle söyliyim 1 yaşında bide kızım var onunda kıyafetlerinı yıkarken ya kaçarsa ya bişi olursa diye tedirgin yıkadım ama hiç bişi olmadı 😇😇 esas mesele ütü ütü 😂😂😂
zmnmr SevilByrm ayy maşallah sana 2 bebiş 😍😍 evet ya doğru söylüyorsun ah o ütü 😅neyseki kış anneleriyiz ya ağustosta falan doğursaydım düşünemiyorumm😅😅😂
SevilByrm zmnmr bu sefer tam kış olcak oğlandan deil kızdan korkuyorum oğlanı sar sarmala yatsın oldugu yerde 😂 kız ordan oraya durmayacak hasta olur diye korkmuyorum deil valla 😇
Dilber63 Bızde bgun 30 haftalık olduk bızım herseyımız tam yıkandılar utulendıler yerlestırıldıler bı hastane cantamız kaldı onuda 35te falan hazırlamayı dusunuyorum 🙈🙈
zmnmr Dilber63 ayy bence hazırla canım 35 e bırakma inşallah zamanında gelir ama genede dursun kenarda 😇
Anneee3 30 hafta dayim bugün aldim biraz hastane çantası hazırlamak için bakalım yavaş yavaş iki haftaya bitirim herseyini Allahın izniyle
zmnmr Anneee3 inşallah canım biran önce hazır olmasında fayda var bu devrin bebişleri hızlı ne zaman gelecekleri belli olmuyor sağlıkla kucagımıza alırız inşallah😍😍