tugce_2501 Kızlar Sabah ta 1 post açmıştım ara ara sızıntı şeklinde suyum geliyor ama bel agrım ve hafif adet sancısından başka bisey hissetmiyorum bebegimde baya hareketli ne zaman doktora gitmeliyim herkes bekle diyor ??
Zeynepusluu tugce_2501 eger suyun geldiyse git. Ben ilk dogumumda cok erken gıtmıstm 1cm acıklıgım vardı saatlerce bekledim birde devlet hastanesinde 🙄 simDı 32 haftalık hamıleyım suyum gelince gıdıcem.Gıt bekleme
FSCMK tugce_2501 benim sabah 6 dan 11 kadar sızıntı şeklinde suyum geldi nişanım gelince birde ağrım artınca gittim hastaneye hastane de de 4 saatte doğurdum
R_abia tugce_2501 Su gelmeye başladıktan sonra enfeksiyon riski oluyormuş. Hemen gitmenizde fayda var 😊
Busrabusra123_ tugce_2501 sürekli sızıntı seklindemi geliyor yoksa idrarinizi yaptiktan sonra mi sızıntı şeklinde geliyor
miine Su geldikten sonra hastaneye gidilmesi gerekiyor diye biliyorum çünkü su birince bebek için tehlikeli olabilir Allah korusun
miine Lütfen herkese bakmayın bekle demeleri iyi bir fikir olmayabilir bnce niye bekleyesiniz ki gidin doktora içiniz rahat olsun
serifea Merhaba 7 gün önce sizin gibi suyu gelen biri olarak yazıyorum 😊 benimde siz gibi suyum ara ara geldi direkt doktoru aradım ve hastaneye gelip hemen muaneye olmam için çağırdı beni suyun bitmesi sizin ve bebeğinizin enfeksiyon kapmasına sebep oluyormuş o yüzden geciktirmeyin derim 👍 Allah kolaylık versin inşallah kolay bir doğum olur 😊
FSCMK tugce_2501 acele etme bekle biraz duşq gir evde yürü hastanede daha zor sancı çekmek İnan ben öldüm hastanede sancıda çekilmiyor