SedaveSusam Bizde 13+0 olduk çok şükür mide bulantılarınız ne durumda bizim kontrolümüz 25 ekimde ikili tarama sonucunda o zaman alıcam cinsiyetimizide o zaman net söyleyecek balon patlatıcaz biz 🙈
glnihal SedaveSusam aç kalmazsam mide bulantılarım çok iyi ama. Bir haftadır iştahım fazlasıyla açıldı. Bir saatte bir acıkıyorum ve birşeyler yiyorum. 😟
miine Bizde 12+2 😊 perşembe günü doktora gidicem hem ikili test için belki cinsiyette belli olur 😊 nisan sonu gini doğum bekleniyor nasip 😍
glnihal Sevgi_yle olidam62 bol bol ihlas felak nas surelerini okuyun eliniz karnınızda. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. O inşallah çok iyi annesi. 🍊
2020_Annecik 14+6 günlüğüZ geçen hafta ikili tarama testinde kızımız olacağını öğrendik test sonuçlarımızda temiz çıktı şükür 🤲Doğum 8 Nisan görünüyor hayırlısı bakalım
LittleAnne Sahra-34 hamileliğimi güzel geçirmek istedim Allahtan gelene napabilirizki ne olursa olsun bizim yavrumuz olucak 🥰
Lsbebisim Merhaba anneler bizde 13+1 olduk. tahmini doğum 20 nisan. Bulantı ve kusmalardan dolayı hastaneye yatışımız yapıldı. Dualarınızı bekliyorum zor bir hamilelik geciriyorum 😣🙏
Sahra-34 LittleAnne size katılıyorum. Bende çok stresli biri olduğumdan hamileliğimi güzel geçirmek için baktırmadım. Rabbimden ne gelirse razıyız.
Piraye 14+5 cinsiyetimizi öğrendik kızım oluyor😘😊 Doktorumuz %90 kız dedi Cinsiyeti öğrendikten sonra çok daha heyecanlı oluyor insan sanki ya da ben öyle oldum😊
dilekcy1644 Biz 12 haftalığızmbizde nisan sonuna denk geliyo ama cinsiyet yok ikili test yaptırdık inşallah iyi çıkar
Ebruozdgn Merhaba kızlar bizde 14+1 olduk çok şükür🙏 Geçen hafta ikili test yaptırdık ama cinsiyetini göstermedi bizimki ☺️Randevum 30 ekimde o zaman öğreiriz inşallah😍🙏❤️