Guni92 Merhaba güzel anneler 🥰 detaylı ultrasyon yaptıracağım bir kaç hafta sonra. Nisa hastanesine gidiyorum 480 tl diyor. Yaptıranlar nerelerde yaptırdı bilgi verirmisiniz 😇
Fatmanurozgr Guni92 Bende Nisa Hastanesine gidyrm ama detaylı ultrasonmu cerrah paşada 150 TL gbi Bi ücrete perinatoloji uzmanı ali benian doktr var ona yaptrmstim norml devletlrde ücretsiz ama randevu bulmak cok zor 🙂
Aslgly Guni92 bende bu cuma şişlide perinatoloji uzmanı osman özyurta yaptırıcam. benim doktorum ona yönlendirdi ve çok övdü. 450 lira fiyatıda
Guni92 Fatmanurozgr evet asla bulamıyorum zaten devletten randevu ☹️ Ne yapacağım bilmiyorum bakalım çok teşekkür ederim
Sedakctpe Aslgly bende osman hocaya gittim gerçekten ilgili bir doktor her ayrıntıyı tek tek anlattı sağolsun 😇
Aslgly Sedakctpe doktorun önermesi haricinde giden birinden iyi olduğunu duymak içimi rahatlattı :) cd ve ultrason fotoğrafları veriyor mu acaba
Sedakctpe Aslgly ewt canım veriyor bide rapor veriyor. Tabii benim oğluşum bize yüzünü göstermediği için foto alamadım 😏
NeslisahGamze Ben dün yaptırdım, özel klinikte 500 tl cd rapor ve 4 renkli foto verdi. Tek tek her organı inceledi memnun kaldım. Doç dr aytül çorbacıoğlu
Deletedmom5834 Sefaköy Vera hastanesinde yaptırdım 280tl cd rapor bi adette renkli resim verdi organlarına siyah. Beyaz baktı renkli resim yakalayacağı zaman renkli baktı idare eder 3.5 sene önce oğlumda Bakırköy’ de 500tl vermiştim ultrason için doktor herşeyi anlatıyordu daha memnun kalmıştım bu size pek bişey anlatmıyor ben sordum sürekli idare eder
Sedakctpe Guni92 hastane değil canım özel kliniği var Şişlide İnternete yazarsan adını adresi falanda çıkıyor 👍🏻
2202020 Guni92 Cerrahpaşa’dan alın 8e 5 kala açılıyo hemen doluo arada bakın ben öyle aldım ama orayada zam gelmiş 248 tl olmustu 😏