htcmuhammed Deebg belirtim yok Arada kasıklarm agriyo benim surekli agridigi icin belirti diyemiyorum
Blackkcat htcmuhammed 13ekim kaçıncı günündü canım belkide ogün olmuştur işte sonuçta 24saatte bir yapıyoruz kısa sürmüşse kaçmıştır,benim 13 ve 14. Gün çok koyuydu,15te çatladı mesela,geçen ay 1gün sürdü koyuluk
Blackkcat htcmuhammed evet canım çok nadiren 2 kez oluyormuş ama çok nadiren,canım reglin çok kısa sürüyor galiba belki yumurtlama günün gelmemiştir erken başlamışsın yapmaya ama 20günde bir oluyodun galiba di mi
Deebg Blackkcat inşallah canım hayırlısıyla🙏🙏 bi boş gebelik geçirmiştim onda böyle ağrım olmamıştı kaşık ağrılarım ve alt karında doluluk hissi olmuştu ama ilişkide ağrı olmamıştı
Blackkcat Deebg inşallah vardır o zaman canım🥰,bu aralar 3-4gün ilişki olmasın canım ağrın oluyorsa ben öyle yapıyorum 4gün falan ilişki istemiyorum dedim,az kendimize gelelim🤓
htcmuhammed Blackkcat evet 20 gunde bir Ben bir dusuk yaptm 2.de dis gebelik oldu 7 ay oldu kurtaj olali
Blackkcat htcmuhammed anladım canım erken yumurtlama ihtimalinde yüksekmiş senin,sen ne olur ne olmaz ovülasyona ve denemye devam et canım
hulya_1919 Blackkcat benimde olmucak Haftasonu sonuna kadar dinlencem😀 cok yorucu gerçekten hergün üst üste bu arada belim ağrıyo sanki 😞😞
Deebg Blackkcat https://www.resimag.com/i/12a55d8a1fc bu ayki ovulasyon testlerime bakar mısınız adetime 10 gün kaldı 🤔 htcmuhammed melekanne12 hulya_1919 Su16
Blackkcat hulya_1919 ya sorma benimde ağrıyor kuzu acaba incittim diye,krem sürdüm bitkisel sardım belimi
Blackkcat hulya_1919 ya inşallah kuzucum🥰her ay ümitlenmekte güzel e insanız umutsuz yaşayamayız,Rabbim boşa çıkarmasın sağlıklı bebekler nasip etsin isteyenlere
hulya_1919 Blackkcat amin canım inş hiç belirti aradığımdan değil ama belim çok fena Adet olucakmışım gibi 😞 inş bebiştir bata 8-9 gün Var bu arada
Blackkcat hulya_1919 ben geçen ayda bu bel ağrısıyla uğraştım yumurtlamadan hemen sonra,kimyasalla sonuçlandı o hamilelik gerçi acaba böyle oluyormuymuş bak kafama takıldı eşim doktora gidelim falan dedi bu sabah
Anneolmak38 hulya_1919 Canım yumurtlaman olmus yaptıgın 3.test de yumurtlama olmus yumurtlamadan 3gün öncesini ve sonraki 3 4 günü mutlaka değerlendirmelisin
hulya_1919 Anneolmak38 değerlendirdim canim ☺️ Ara verdik 2-3 gün regle kadar bu şekil devam etcek hayırlısı olsun hakkımızda
hulya_1919 Blackkcat benimde kimyasal yaşadığım ay belim ağrımıştı bugün geçti ama bakalım bu ay sonunu bekliyoruz hep beraber 😍 bu akşam Kapadokya’ya gidicez bütün Haftasonu ordayız biraz olsun morel olucak gelince artık son 5 günüm fln kalır ilk defa bu ay çok merak ediyorum