ecemtmr hulya_1919 canım nıye aglıyorsun kı sen ne kadar stres yaparsan olmaz aglama uzme kendını bak ben hazıranda 11. ay denemem de kalmıstım hamıle son 8 aydırda ovulasyonla takıp edıyordum ınan stres yapmayacagım olursa olur dedıgım ay oldu gercekten cok rahat olmalısın ınan olmaz sımdı unut ağlamalarını bundan sonrasına odaklan lütfen kafan rahata olsun bak adetıne daha cok var :)
hulya_1919 ecemtmr 26 Ekim adetim Cuma günü tatile çıkıcaz ona odaklanıyorum şuan kafamdan atmak için inş ağlamam etkilememiştir çünkü çok ağladım aşırı derece
Blackkcat hulya_1919 ya canım kıyamam🥺bak şimdi bende 3gün ilişki oldu üst üste dünde koyuydu ya dün olmadı bu sabah oldu
hulya_1919 Blackkcat biz bu akşam değerlendirebiliriz en yakın Buğün çatlar diye düşünüyorum o kadar yaptık 1 gün boş olsa nolur ki 😏 bide cnm son ilişkide ayakları diktim 40 dkka hiç akmadı sabahleyin afedersin wc çıkınca aktı ayaklarımı dikmek işe yarar inş
hulya_1919 Blackkcat inş canim Buğün eve gidince test yapıçam atarım bu akşamı değerlendiririz kendimi dün gece çok üzdüm psikolojim bozuldu 😞
Blackkcat hulya_1919 hiç bir şey olmaz canım,kafana takmamaya çalış günlük hayata devam:)bende bugün daha çarşılardayım umarım bu kadar yürümeye tutmuştur🤦🏻♀️
ecemtmr hulya_1919 kızlar bugün ki testim sonunda çatladı 💃🏻💃🏻 Kasık agrılarım oldu zaten geceden beri dedim benim ki çatladı çatlıcak 🐣🐣 hadi inşallah ben bugun yarın ve carsambayıda degerlendırecegım teste de devam edecegim adete kadar 🙈 https://i.imgyukle.com/2019/10/14/ELR4Nq.md.jpg
Blackkcat hulya_1919 bu sabah oldu bizde ilişki ama yarım saat uzanabildim,kalkınca ne var ne yok döküldü🤭🙈gün içinde de geliyor geri,ama bi damlası döllemeye yetiyor inşallah olmuştur bu sefer,benim çatlamış bugün foto atıcam şimdi
hulya_1919 ecemtmr maşallah bende akşam yapıcam testi atarım bu gece değerlendiririm bende Salı carşambada insallah ☺️
Blackkcat ecemtmr gözünaydın canım🎈🎈ben bu akşamıda değerlendiririz diye düşünüyorum belki yarınıngeçip çarşambayı değerlendiririz sonrada yatakları ayırmayı düşünüyorum🤣🤣tabi ki şaka bi yana zaten eşim hayatta bensiz uyumaz🤭yorulduk yavv🥴
ecemtmr Blackkcat Aynen kuzum senın de catlamıs o zaman danssss :D :D ayırma kız yatakları benım kı de bensız uyuyamıyor bebek gıbı ılgı ıstıyorlar dıyorum bebısımız gelsın o zaman gorcen sen benı bulabılecek mısın bazen yanında diye :)
hulya_1919 Blackkcat çatlamış cnm Buğün girmek çok önemli diye duymuştum girmissin sende eve gidiyim bende atıcam halam geçen ay hamile kaldı 39 yaşında ve hiç ayağımı fln dikmedim bi 10 dkka yattım sonra duş aldım diyo
hulya_1919 Blackkcat cnm ne kdr umursamaz olursan o kadar tutuyor benim gördüğüm o diğer türlü amudada kalksan olmuyo 😀
hulya_1919 Blackkcat canım silik çiktı benimki değerlendirdim yarında değerlendircem Çarşamba olur mu bilmiyorum 😀
Blackkcat ecemtmr bizim 2çocuğumuz daha var🙈ama eşim yine bebek gibi o da çocuğum gibi davranıyor bazen😁
Blackkcat hulya_1919 sabah oldu gecede olur büyük ihtimal🤭kayınvalidem aradı temizliğe çağırdı yok diyemedim😏
Blackkcat Ladygirl ay yok kuzum ya,yani çok yürüdüm falan acaba sıkıntı olmuşmudur diye düşündüm,zaten çok yoğunun yatmak oturmak bana göre değül inşallah tutar meleğim