Deebg Destkar olabilir canım çok istediğimiz için beyin kendi kendine belirti buluyor 😂 ben adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum bugün ve beyaz akıntım var anlamadım sebebini
Deebg Blackkcat inşallah canım tutar hepimizin inşallah 🙏🙏 benim adet olacakmışım gibi sancım var bugün ve beyaz akıntım var anlamadım sebebini
Su16 Deebg valla umutlandirmak istemem ama tamda oyle oldu bende arada kesilip arada vuruyordu bide yorgunluk hep başim yastik ariyodu ve alt karin dolgunlugu sanki top yutmuş gibi hissediyordum kendimi ve akinti iltihap zannetmiştim
Deebg Su16 inşallah öyledir canım dua et bana 🙏🙏 akıntım bugün çok fazla oldu kremsi bi akıntıydı kıvamlı normalde adet olmadan önce olur akıntım bu kadar fazla varken adet olmama olmadı hiç
Su16 Deebg amin canim ediyorum sanada isteyen herkesede versin rabbim güzel haberini bekliyorum inşallah
HappyDadCui Blackkcat Çatlama oluyor da olabilir bu belirtiler ona da işaret ediyor gün aşırı ilişkiye gir bence tek bir gune birakma biz gecen ay o hatayi yaptik megersem bu belirtiler catlamaya isaretmis. 👍
Blackkcat HappyDadCui ovulasyon testi yaptım 6gün önce yumurta gelişti canım,çatladığınıda gördüm 5-6gün sonra tekrar olur mu ki,zor ihtimal bence🥴