Akademisyenanne Gulcannnnn asiri hareketli🤦🏻♀️ Hic uyku uyumuyor bu cocuk. Oturup izliyorum bazen. Ayagiyla ittiriyor icerden😊
Aminem2020 Gulcannnnn geceleri uyuyor galiba fazla hissetmiyorum gündüz hareketli ama bazı günler aşırı hareketli bazı günler daha sakin biraz fazla ayakta kalıp yorulduysaniz daha az hissedersiniz
Evinanne Gulcannnnn geceleri uyumuyor beni de uyutmuyor genel olarak hareketli bi bebek ama en çok geceleri 😍
Gulcannnnn Akademisyenanne bizde öyleydik kıpır kıpır ama bi kaç gündür bi sakinlik var çok fazla hareket etmiyor dönemsel mi diye merak ettim
Akademisyenanne Gulcannnnn belki pozisyonuyla ilgilidir. Bizim de gecen hafta tekmeleri gucsuzlesti. Doktorum gormek istedi. Cok sukur bisey cikmadi. Siz yine de doktorunuza sorun isterseniz
BeyzanurSemih54 Gulcannnnn merhaba bizde 26 haftalığız aşırı hareketli bir bebek fakat 2,3 gündür neredeyse hiç hareket etmiyor gibiydi internetten araştırdım normal olduğunun kanısına vardım. Bugün tekrar başladı hateketlenmeye 😊
Gulcannnnn Akademisyenanne bu hafta sonu kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum ne durumda kilosu kendisi nasıl allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inş