CerenD-28 6 hafta 5 günlük hamileyim Azar azar kan geliyor doktora gittim bebek ve kalp atışı var şükür 5 gündür var kahverengi den pembeye döndü sonra kırmızı oldu ama bebeğin kalp atışını duydum ve bebeği gördüm ne kadar sürecek bu kanama
Hilaliko CerenD-28 benımde senın zamanlarında olmustu kanamam bebekte sıkıntı yok kese yakınlarında kanama olusmustu kılcal damarlarla alakalıymıs ama ben bır gun hastanede yattım serum ıgne hap falan verdı doktorum onlemımızı alalım dıye
Zelihaertek CerenD-28 geçmiş olsun öncelikle doktor progeston iğne veye hapını vermedi mi dikkatli ol uzan tuvalet ihtiyacı dışında ayağa kalkma inşallah düzelir
CerenD-28 Deletedmom0810 Bebek iyi kalp atışı var dedi Gebeliği öğrendiğim günden beri progestan içiyorum
Deletedmom0810 CerenD-28 o zaman inşallah en kısa sürede kanaman da geçer 🙏🏻 İçini ferah tut ve iyi düşün her zaman, stres ve endişe ancak kanamanı çoğaltır
Mehtap_Aktas94 Merak etmeyin korkulacak birşey Yok bende yaşamıştım o haftalarda daha bebişimin kalp atışını bile duymamıştım doktorum progestan hap ve istitahat vermisti sadece yemek ve tuvalet ihtiyacina kalkiyordum sürekli yatıp dinlendim ..bebeklerimiz tutunmaya calistiklari içinde olabilirmiş kanama .. düzeliyor içinizi rahat tutun geçmiş olsun