Zeynus Arkadaşlar merhaba bir sorum daha olucak 38+2 haftalık hamileyim. göğüslerimde çatlaklar oluştu ve tam göğüs ucunda kabuk bağlamış gibi sarı kahverengi renkli bi kabuk oluştu:( koparsam gelicek gibiler aşırı bi acı vermiyo .33.haftadan beri lansinoh kullanıyorum ama bu kabuklar en başından beri var. Doğum yaptığımda bebeğim emerken ağzına gelir mi diyo korkuyorum yani koparmalı mıyım yoksa onlar göğüs için koruyucu bişi mi bilemedim. Doktoruma gösterdiğimde kendiliğinden banyo esnasında gider onlar dedi ama gitmiyo doğumda yaklaştı malum. Görüşlerinizi bekliyorum:)
Akademisyenanne Zeynus dun bu konuda post actim🙈 28 haftaligim ben de. Sari kabuklanma var. Dokunmayin dedi deneyimli arkadaslar. Zeytinyagi suruyorum uyumadan.
Zeynus Akademisyenanne aa ben kaçırmışım görmedim teşekkür ederim ama doğum çok yaklaştı ve bi türlü kopmadıkları için ondan dolayı tedirgin oldum herkeste oluyo mu diye merak ettim :)
Akademisyenanne Zeynus sut tikiyormus. Oyle dediler😊 koparilmamasi gerekiyormus. Faydali kabuklarmis onlar. Nemlendirmeye ozen gosterin denildi. Ben de zeytinyagu kullaniyorum simdilik. Sonrasinda gumus kapak alacagim.