Kuzeyufuk Merhaba anneler ben pkoyum. Bir kimyasal düşükle sonuçlanmış hamilelik durumum oldu ne yazık ki. 3 ay önce. 3aydır korunmuyoruz fakat gebelik olmadı. Eşime spermiyogram bana tüm hormon tahlilleri yapıldı hiç bir sıkıntı yok sadece hormonlardan değil görüntü olarak pko var ve adet düzensizliği var.Doktorumuz rahim filmi hsg çekelim dedi. Benim gibi olan arkadaşlar var mı aranızda pko olup hsg çektirenler ?
Gnt38 Kuzeyufuk bende pko luyum hsg çektirmistim ama 2 sene kadar bekledim degisik bir suru tedavi yapildi ama malesef gebelik olmadı tüp bebek yaptırdık çok şükür 18 haftalık oldum. İnşallah sizin hiçbirine gerek kalmadan tekrar hamile kalirsniz
Ocakannesi53 Bende de pcos var maalesef. Düzensiz adetim var ve 1 düşük gebelik yaşadım. Hsg çektirdim 6 ay sürüyormuş etkisi diyorlar. Ben de 6-7 ay sonra hamile kaldım çok şükür ama ovulasyon testiyle. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim 🥰
Kuzeyufuk Ocakannesi53 gerçekten mi çok çok sevindim sizin adınıza bana bu arada Hag yapacak 21 ekimde ve adetin bugün 2.günü klomen tedavisine de başladı 💜Dua et nolursun banada
Metehanmoms bende pcosluydm 4 5 aylık klomen sonrası hsg önerildi bende yaptrdm o ay hamile kalmşm umudumu kesmek üzereydim ve şuan 23 haftalığız💕🧿🧿
Kuzeyufuk Metehanmoms yaaaa çok mutlu oldum bnm Doktorum 21ekimde hsg çekecek ve adetimin 2.günü bugün klomen tedavisine başladı 💜