Pinars Biryabanci1 muhakkak sorun doktorunuza belki siz mantıklı bir cevap alırsınız 🙏🏻 Sonrasında burdan bizede yazarsanız Harika olur 😍
Pinars Biryabanci1 😅 bendede vardı bi ara vitaminlere asıldım birazda bol balık takviyesi kendime geldim 👍🏽
Hafiz34 Kizlar Allah razi olsun aynisi bnde var ve cok tedirgin olmuştum ama okuyunca icim ferahladı yaramaz dmk kordonuyla oynuyor 🤣🤣🤣😚
Pinars Hafiz34 post işinize yaradıysa ne mutlu 😊 çoğu arkadaşta oluyormuş ve problem teşkil etmiyor anladığım kadarıyla 🤷🏽♀️
Hafiz34 Pinars aynn bir sey olsa doktor derdi bende tedirgin oldum ama cunku titreme cok farkli sanki uzerimde cihaz varmis gibi cok korkmustum
Hzlhakko Pinars ah analık zor imiş şimdiden korkudan endişeler 😁 bende sürekli merak ediyorum ne yaptığını kendimce bir şeyler bulup rahatlıyorum
Minikkuzuma Pinars canım o sıtma DEĞİL Hıçkırık ☺️Korkma ben 36 oldum halâ oluyor ve sürekli oluyor o Hıçkırık yine de dr danış derim
Pinars Minikkuzuma hıçkırığını biliyorum hergün belli süreyle oluyor bu daha çok telefon titremesi gibiydi 😅 danıştım doktora oda birşey diyemedi ama kontrollerimiz sonucu normal çıktı şükür 🙏🏻
Minedy Pinars tarif ettiğiniz şeyi bende yaşadım bi kaç kere. Böyle böyle oluyor dediğimde anlayan pek olmadı. Bende merak ediyorum neden oluyor 😔 gümbür gümbür titriyor karnım seri şekilde
Pinars Minedy aynı dertten muzdaribiz maalesef tam olarak anlaşılmıyor bahsettiğim şey ama korkulacak birşey yok anladığım kadarıyla