Filizak
Burada çok doğum hikayesi okudum bazılarında korktum bazılarına çok özendim normal isterken bile korkuyordum doğum sürecindede alın artık diye yalvardığımda oldu ama nasıl geldiklerinin bir önemi yok bence iyi ki gelmiş diyorum😊
38+1 de çatı muayenesi oldum 2cm açıklık vardı eve geldim nişan artı kanama oldu ama yine evde doğuracak gibi hissetmiyordum hatta ütü bile yaptım gece biraz agrılarımm vardı ama ben güzel uyudum sabah eşim okula gitti 9.45 gibi gözümü açtım aslında biraz daha uyumak istiyordum ama sağdan sola dönerken bir şeyler gidiyordu hissettim kalktım yatak ıslak banyoya gidemeden suyum birden boşaldı annemi aradım o da beklememem gerektiğini söyledi eşimi aradım hastaneye gittik doğum katına kadar bile normal yürüdüm ama sancım yoktu 3/4 cm den sonra suni sancıyla açılma başladı 7/8 den sonra doktorum hep yanımdaydı doğumhaneye geçtik ıkınmalar vs derken 14.42 de oglum kucagımdaydı bütün agrı sızı sancı geçiyor minik oğlum kalıyor geriye Allah bekleyen herkese nasip etsin dediğim gibi nasıl geldiklerinin önemi yok yeter ki gelsinler 🙏🥰 sağlıklı olsunlar darısı bütün annelerin isteyenlerin başına 🥰🥰😊🙏🧿 uzun olduysa kusura bakmayın 😊