TGamze Kızlar merhaba kapı süsünü kendim yapmak istiyorum süslemesini ama isimi pileksi yazdırmak istiyorum bildiğiniz bi yer var mı yazdırabileceğim
sevval55 TGamze kendi şehrinde organizasyoncu incik boncuk yapan bi yer yokmu canım yada kına malzemesi satan bi yer falan oralar yazıyor
Seliminannesiii TGamze bende o sekilde yapacagim en uygun fiyati mianalazer den aldim instagram sayfasi var. Suslemesiz pleksi kesim isim yazili 30 cm ölçüsü 30 tl dedi o sekilde alip kendim süsleyeceğim
defne55 TGamze bende kendim yapacağım ama pleksi yerine ahşap kestirecegim çok güzel örnekleri var çok hoşuma gitti 😊
defne55 TGamze instagram da tasarım hanem diye bi sayfa var benim beğendi modeli 17 liraya kesip gönderiyorlar ham olarak ben kendim boya alıp boyayacam süsleyecem taş catlasın 30 lira tutar gayette güzel ürünleri
TGamze defne55 merhaba sayfaya baktım çok güzeller fikir için teşekkür ederim ☺️ Boyamayı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
defne55 TGamze boyacılar da ahşap boyaları oluyor canım onlarla boyamayı düşünüyorum yada hazır boyalı sipariş vericem boyalı olarak 30 liraya gönderiyorlar sayfadan bende daha tam karar vermedim
defne55 TGamze he modelden modele fark eder canım dediğim gibi banada fazla geldi 16 lira varken 30 lira vermek bende ahşap boyası ile boyamayı düşündüm öyle daha uyguna geliyor