EbruSmrts Hanımlar 27+2 haftalığız bugün sabahtan beri karnımın üst kısmında gaz sancısı gibi ağrı var büyük ihtimal de gaz sancısıdır ama sonra birden bi kafam ağırlaşmaya başladı sanki lavaboya gittim afedersiniz alt kısmımı peçeteyle silerken sanki uyuşukmuş gibi his geldi bebek hareketli gayet ama sanki bayılacakmışım gibi hissediyorum çok abartı değil ama sizce nedir bu yada napmalıyım ilk gebelik bu konulara çok yabancıyım
Gagacim EbruSmrts bende de bu tür şeyler oluyordu canım bence endişelenecek bir şey yoktur ama şikayetlerin artarsa git çokta kendini dinleme biraz uyu dinlen çok geçmiş olsun
Vera18 EbruSmrts tansiyonunuz düşmüş olabilir gidip en yakın eczanede bir ölçtürün. Eğer gitme imkanınız yoksa bişeyler yiyip biraz uzanın dinlenince düzelebilir. Bende tansiyon düşüklüğü var malesef hep bayılacakmış gibi kafamda bir ağırlıkla dolaşıyorum.
EbruSmrts Tz1 yok çok kötü değilim de yinede aklıma takıldı bi iyi gibi oluyorum sonra yine kötü gibi hissediyorum anlamadım
EbruSmrts Vera18 ben doktora her gittiğimde herşey normal çıkıyor belki sıcaktandır yada bilmiyorum yorgun gibi de hissediyorum zaten biraz dinlensem geçer galiba ama merak işte bişey olacak korkusu olunca sormak istedim
EbruSmrts Esra_ss kaburgalara vuruyor resmen gaz sancısı çıkmak bilmedi bi rezene yok malesef kayısı çayı var bitkisel çay onu içsem fayda eder mi ki
Esra_ss EbruSmrts kayısı iyi gelir mi bilmiyorum canım ama rezene rahatlatıyor ayaklarını sıcak tut bir de