ebis Kızlar 12+3 uz. 3 gündur felaket ağrım var. Bazi anlar yürüyemeyecek kadar șiddetleniyo. Dogrulamiyorum belim kopacak sanki. Bi oneriniz varmı ne yapabilirim
Karamelek- ebis bu ağrıların için çok erken ama. Ben 32yim yeni başladı bu ağrılar bende. Bol bol dinlenmeye çalış canm bnce
Tugceee123 ebis bende 35+5 im çok iş yaparsam anca belim ağrıyor bel ağrısı iyi değil bir doktora görünmelisin bence
Kubra16272 ebis bende 23 haftalıkken kuyruk sokumum asırı agrıyordu yuruyemıyırdum ve sonra sıstı kıl donmesı dendı bence doktora bas vurun cunkü normal agrı ıcın henuz erken sizin
ebis Karamelek- dimi cok erken bende sastim kaldım dinleneyim bakalım gecicekmi yoksa giderim kontrole 🙏
ebis Tugceee123 hamilelikte okadar cok değişiklik oluyorki hangisi normal hangisi değil bazen cozemiyorum 😣 bende dün cok iş yaptım fazla ayakta kaldım daha siddetlendi
ebis Gul_68 yoktu canım ağrımazdi böyle. Daha cok kuyruk sokumu ağrıyo. Oturunca sanki vücudum o sekile alışıyor kalktığım an dayanılmaz bir acı cektiriyo
Momgirl ebis kendini fazla mı yoruyosun bende o haftalardayken adım atamayacak kadar çok ağrım oluyodu fizyoterapist e gittim kendimi kilitlemişim eğilip kalkarken dikkat etmemi kendimi çok yormamam gerektiğini söyledi