cennet_aka27 Artık benim de dogum hikayemi yazma vaktim geldi, uzun bir hikaye ☺️ hamile iken geçmeyen zaman kızım doğunca çok çabuk geçiyor 👼🏻 5 günlük olduk bile. 2 senelik evliyim ilk 6 ay çocuk istemedik eşimle 6 ay sonra başladık tabi öyle ilk ha demeye olmuyor ne yazık ki. 3 ay boyunca denedik olmadı, Dr gitmeye karar verdik bir sorunumuz varsa genç yaşta tedavi olalım diye. DR 3 ay klomen ilaç tedavisi görecegimi söyledi, alttan muayene etti rahim kalınlığına baktı çünkü 106 kiloydum rahim kalınlıgım normaldi 🙈 Ben tabi her ay bu ay tutacak umuduyla hep bekledim, en zoru da çevredekilerin hamile haberini almak, cocuklu ortam da bulunmakdı 😣 kimseye söyleyemesemde içinin nasıl yandığını benim gibi bu durum da olanlar anlar. Neyse 3 ay gecti bende hala gebelik yok dr rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi eger tıkalı ise tüpler ona göre tedavi verecegini anlattı. 6 ocak da adet oldum 15 ocak da rahim filmim cekildi, cok sükür bir sıkıntı cıkmadı o ay hiç düşünmedim gebeligi, üzerine düşmedim, ilişkiyi ne zaman canımız isterse o zaman yaptık, ovülasyon takip etmedim, ilişki sonrası ayagımı kaldırıp saatlerce beklemedim, hatta o ay dedim kendime diyet yapacagım yaz tatiline kadar cocuk olmazsa öyle ilac kullanacağım diye. Benim adetim geciyor 3 gün Dr arayıp söyledim böyle bir gecikmem var ilaç gecikme yapar mı diye oda yapar deyince ben cok üzerine düşmedim tek cizgi görmek istemediğim için. Eşim ertesi günü elinde hamilelik testi ile geliyor, dedim neden aldın hamile olsam anlarım zaten diye, eşim de rüyam da seni gördüm bir ses cennet hamile diye bana söylüyor ama kim oldugunu göremiyorum dedi bende test yapayım ama umutlanma dedim neyse testi yaptım negatif cıktı 🤷🏻♀️ adetimin biraz daha gecikmesini bekledim 15 şubat günü kan verdim acilden bir saat sonra sonuc cıktı ki 61 ☺️ tabi eşime hemen söylemedim, dedim bu ay da gebelik yok akşam misafirlige gidecegiz hem benim de kafam dagılır dedim eşim kabul etti ben arkadasın yanına gittim eczaneden bir de cubuk test aldım onu, kan sonucunu, bir cift patik ve güzel bir not yazıp kutuya koyduk eşim işten geldi hediye kutusunu verdik eline tabi sevgililer gününden bir gün sonra verdigim İcin o sevgililer günü hediyesi sandı actı şok oldu videomuz var o sekilde ikimiz de agladık kızımın ilk haberini o zaman aldık☺️ hamileligim zor gecmedi ilk 3 ay hafif bulantı vardı sonrasında bir sıkıntı yaşamadım. Cinsiyetimizi 19+1 de babasının dogum gününde ögrendik ☺️ hep saklamıştı kendini. 29 haftada izne geldik eşimle iki hafta gezdik eşim siirte geri döndü( uzman çavuş eşim) bende memleketime geldim dogum icin, annem yanıma gelemezdi cünkü 12 yaşında ki kız kardeşim kanser hastası haftada bir hastaneye gidiyor o yüzden ben geldim dogum İcin. 38+1 günlük iken dr çatı muayenemi yaptı hic korkulacak birsey yok agrımadı. 1,5 cm açılmamın oldugunu cocugun dogum kanalında oldugunu söyledi eger 19 ekime kadar dogmazsa dogumu biz baslatalım cünkü daha cok kilo almaya devam edecek dedi 3400 gram 51 cm Di melegim. Çatı muayenesinden iki gün önce ben rüya gördüm rüyam da doguma gidiyorum 38+2 günlük hamile iken salı gününe denk geliyor sabaha karsı hazırlanıyoruz sancım yok ama hastaneye dogum İcin gittigimi biliyorum ☺️ Neyse çatı muayenesi akşamı bende bir huzursuzluk var igne batması gibi alt tarafa sancı giriyor cok düzensiz sıcak suya girdim uyudum biraz düzeldi ama kızım sürekli karnımda sertleşiyor hareket etmiyordu korktum aksam 9 gibi hastaneye gittim dr nst istedi cekildim 70 lerde sancım cıktı düzenli bir şekilde ebe alttan muayene etti açıklık 1,5 cm dedi bende sabah da öyleydi dedim yatışını yapalım dogum baslamış dedi ben kabul etmedim evde sancı mı cekecegim dedim imza atıp cıktım sabah 6 gibi kalktım kızım yine sertleşmiş korktum tekrar gittim hastaneye yatışımı yaptırdım ebe tekrar baktı acıklık aynı bekledim odamda saatte bir gelip muayene ediyorlar saat 8 gibi 3 cm acılmam var ama bende cok asırı sancı yok 9 gibi muayene oldum 4,5 cm Di ve suyum geldi ebe bakarken yine pek sancı yoktu uzandım yine yataga birden pıt diye birsey attı aynı kemik cıtlaması gibi hemen lavaboya gittim nişanım gelmiş 10 gibi ebe tekrar geldi açıklık 6 cm dedi ondan sonra basladı sancı saat 11 e dogru geliyor sancı sık giriyor benim agrı eşiğim cok düşük özel bölgeme agda bile yaptıramam o derece o yüzden cok bagırdım sezeryana alın beni normal istemiyorum diye dr kabul etmedi acıklık güzel ilerliyor alamam seni böyle diye tabi ben yalvarıyorum alın diye ebe yine baktı 8 cm dedi dogumhane ye aldılar beni çatala cıktım nst bagladılar tabi imkan yok o acıyla sabit kalmak dedim ben incem böyle sancı cok zor tuvalete gitmem gerek dedim baktılar dogum baslamış dr geldi hemen 5 dk bile sürmeden dogumum oldu 2 dikişim var sadece onu da kızım cıkarken yırtmış ☺️ kızımı temizlemek İcin hemşire aldı dr o sırada plasentayı cıkartıp rahmi temizledi dikişimi attı kızımı verdiler kucagıma aglayan kızım kucagımda sustu mis gibi kokuyordu sıcacık pamuk gibi yanakları var 🥰 Benim dogum hikayem de bu kızlar biliyorum cok cok uzun oldu hakkınızı helal edin 🤲
Aselifff cennet_aka27 ayy çok güzel bir hikaye☺️☺️ Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin, kardeşinize de acil şifalar dilerim🤲🏻❤️
Myisland cennet_aka27 Allah analı babalı büyütsün canım böyle güzel doğumları da Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Kardesinede acil şifalar diliyorum inşallah. Rabbim onuda size bagislasin.
cennet_aka27 Masal8013 tesekkür ederim canım 😘 muz, kaşar, haşlanmış yumurta, fındık, ceviz, soda, süt bunları hergün düzenli yedim hamileligim boyunca 7 kilo aldım sadece
HaticeNilay Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Hayırlı evlat olmasını nasip etsin🤲 Adını ne koydunuz merak ettim bende 17 haftalık hamileyim prensesim yolda☺️🧿
Feyzanurderin Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizde 38+1 olduk umarım en kısa sürede meleğime kavuşurum 🥰🥰 Bekleyen herkese rabbim kolaylık versin inşallah
Gizemasel Merhaba 37 haftalık hamileyim 16 saattir geçmeyen bi kasik ağrım var çok şiddetli değil ama ağrı kesilmiyo bu ne demek yardımcı olurmusunuz
btlpksy Gizemasel bebiş pelvikse yerleşiyordur bende çektim o sancıyı sertleşme yoksa Doğum başlangıcı değildir kas ağrısı 😅
cennet_aka27 Gizemasel benim kasık agrım olmadı canım hic alt tarafda igne batması gibi sancı oluyordu akşam da karnımda sertleşme oldu
btlpksy Gizemasel normal ilerliyorsa tüm süreç tamamen bebeğinizin keyfine bağlı bir durum söz konusu 41. Haftaya kadar suyunuzda azalma Yok ise ve tehlike süreç arz etmiyor ise tıbben beklenir müdahale edilmez. Hayırla kucağınıza alın inşallah 😍