Tugce1803 @NurEto @Blackkcat @DiplomaliEvHanimi Kızlar burada toplanalım🙏Haberdar olalım birbirimizden🌸
DiplomaliEvHanimi Tugce1803 aynen canim iyi yaptin 🙏🏻❤️ Ben yatiyorum agrim cok yarinda kontrolum var bakalim hayirlisi 🙏🏻 Sende durumlar nedir
Blackkcat Tugce1803 bildirim gelmedi Allah Allah🤷🏻♀️Rastgele gördüm postu,buralardayım nben kuzum,dur bak bugün ki ovü testimi atayım yine koyu😣
Tugce1803 DiplomaliEvHanimi Bende hormon için kan verdim sonuçları bekliyorum❤️Bir yandan da karnım ağrıyor😔
Tugce1803 Dilek1280 Eşim biyo kimya istemiş Bi de tsh, serbest T4, fsh, lh, prolaktin, ferritin, progesteron, estradiol
Dilek1280 Dilek1280 valla kuuzm doktor bisey demedi sadece guatr ckti dedi dahiliye gittim 25 mg ilac yazdi herlde cok yuksek deilki düşük dozda ilac yazdi kadn dogumcuda telrer gel hamile kalmana yardmci olacak ilac yazacam dedi hemrn kalrsn dedi bklm
Dilek1280 Tugce1803 aynen canm 2 haftayi gecti kullanyorum zaten dengelemştr suan hormon takviyesi oldugu için
Tugce1803 Dilek1280 Yaa Rabbim aratmadan versin inşallah biz 1 buçuk yıldır evliyiz 14 aydır da deniyoruz
Dilek1280 Tugce1803 canm aslnda cocuk olmadan hormonlarna flan baktrman gerkiyormş sağlıklı gebleik olmasi için