Masalefsa Benim hamileligimi öğrenmem çok geç oldu 5.ayda öğrendim çünkü o döneme kadar da normal adet oluyordum kilo vs aldım eşim farketti doktora gittim 5 aylık hamilesin dedi nasıl olur vs dedim bu çocuk da kesin sakatlık var cunku o donem de cok ciddi antibiyotik ve agri kesiciler iciyordm bi dünya test yaptık doktor bu mucize dedi sevinçten mi üzüntüden mi bilemedim ağlamaya başladım şimdi çok şükür bebeğim azcik yaramaz olsa da gayet sağlıklı
Akademisyenanne Masalefsa benim annem de bana hamileligi boyunca adet olmus. Neyseki beni erken ogrenmisler. Ama 9 ay kanamasi olmus. Cok korkuyodum ona benzeyecegim diye. Sukur oyle bir sıkıntımız olmadi. 28 haftaligim. Kiz bekliyorum🌸
Berrygurumi Şükür bebiş iyiyse canım, ben 4. Haftada öğrendim 23. Haftadayım düşün günler ne zor geçti bana ilk 2 ay mide bulantısından annemin evine gittim kafamı bile kaldıramadım, biraz da şans olarak bak ne kolay ne güzel geçmiş 5 ayın,, hele ki bebiş sağlıklı ise ooohhh keyfini çıkar ☺️☺️☺️
Masalefsa Berrygurumi ilk 5 ay aynen çok kolay geçti ilk olduğu için de farkedemedm :) o 5 ayın acısını şimdi çıkarıyoruz son haftalarda geceleri sancim oluyor 5 dk falan sonra normal insalah senin de allah saglikla kucağına almanı nasip eder
Masalefsa Akademisyenanne benim de kız son kontrollede doktor rahmin biseysne yerleşmiş dedi ama acemi olduğumdan anlayamaidm erken doğum şuan yok dedi bu ay sonunda gidicem o zaman net bisey soyleyecek@ ZehraAlbayrak çok teşekkür ederim
Berrygurumi Masalefsa amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıklı olsunlar da biz çekeriz hiç önemli değil, ama işte zaman da geçse ne güzel olcak ☺️☺️☺️