ballicoreklerim Hanımlar merhaba internetten baktım ama cok hoşuma giden bisey olmadı sizin fikriniz var mı acaba A harfi ile başlayan erkek bebek isimleri ☺️🙏💜
ballicoreklerim Ysmgns ben de bu ismi seviyorum Alp Aslan olarak düşündüm bende benim eşim biraz uyuz da 😂😂🙄 iki isim mi verilirmiş çocuğa diyor
Ysmgns ballicoreklerim ozaman sende tek isim olarak düşün bende 2 isme karşıyım çünkü 2 isim aynı anda kullanmayan çok kişi var malesef
ballicoreklerim Aminem2020 asaf güzelmiş Bunları not alacağım ya oğlum isimsiz doğacak vala teşekkür ederim 😊
Hotic ballicoreklerim ben arman çok istemiştim ama çoğu kişi ermeni asıllı bi isim olduğunu yada ermeni ismini andırdığını söyleyince soğudum. Ama hala kulağıma çok hoş geliyor. Tdk ya göre doğru dürüst güvenilir kişi demek ama.
ZehraAlbayrak Alperen, arda, ayaz, aykut, alpay, alp, alpaslan, arslanbey, arslan, ardıç, akın aklima gelenler bunlar sizede fikir olsun
Gagacim Hayathayeller canım ayaz seni zorlayabilir 🙈 insanlar ismiyle müsemma oluyor bu artık kanıtlanmış bişey rüzgar isimleri çok yaramaz oluyor ayaz poyraz rüzgar meltem seni korkutmak gibi olmasın ama ablam poyraz kattı çok pişman
sevval55 ballicoreklerim bendede A takıntısı var illa A harfi ile baslicak ama bulamıyorum içime sinmiyo🤣
ballicoreklerim sevval55 bizim isimlerimiz A ve S ile başlıyor canım Kızımıza S ile bulduk şimdi oğlumuza A ile bulmaya çalışıyoruz ☺️☺️❤️😂 ama cok zormuş