Semanurakyel Kızlar Aranızda hamileyken kullanan varmı acaba bana boğaz enfeksiyonu için verdiler ama korkuyorum 😥
Mebos Semanurakyel korkma derim doktor sana hamile olduğun için onu vermiştir o antibiyotiklerin içinde en hafifi dedi doktor sonra içim rahat etmedi kadın doğumcuma yazdım kullanabilirsin dedi sor yinede ama sıkıntı olmaz
Beyzakvrkk Semanurakyel kaçıncı kutu oldu saymadım azı dişimde geçmeyen bi apse var 4. Aydan beri kullanıyorum yarın doğuma gideceğim hala içiyorum 😔
2cocukluanne Ben kullanıyorm 5 gün oldu senin gbi tedirgin olmştum sordm kullananlar olmş bişe olmaz Allahn iznyle
dvran22 Geçmek bilmeyen öksürük ve boğaz ağrısı için doktor vermişti 16 haftalıkken ve kullandım yani bi zararını da görmedim çok şükür Şimdi bebişm kucağımda o da iyi çok şükür🤗
Semanurakyel dvran22 çok sevindim bende öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle gittim verdiler kullanıcam bakalım. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin 🙏😍
dvran22 Semanurakyel amin canım çok sağol🤗 sende inşaallah hayırlısı ile kucağına alırsın Çok Çok geçmiş olsun
dvran22 Semanurakyel amin canım çok sağol🤗 sende inşaallah hayırlısı ile kucağına alırsın Çok Çok geçmiş olsun
Dmt01 Semanurakyel öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle acilde verdiler cnm bana içtim bitti ama öksürük hala geçmedi ne faydası ne zararı olmadı yani