Ezgievrenn Kızlar boynumda göğüs bölgemde kolumda sırtımda bacağımda ve gün geçtikçe bozuk para gibi çoğalan mantarlarım var. İnternetten baktım. Bu başıma ilk defa geliyor. Haftaya cildiyeye gidicem bebeğe bişe olmasından korkuyorum. Sizde de oldu mu neler yaptınız. Halka şeklinde ve kaşınıyor. Ben bepanten sürüyorum kurumasın diye
Deletedmom277 Ezgievrenn Mantar canım benimde olmuştu cildiyeye gittiğim de bir ilaç verdi hap tarzı geçmişti bundan önce krem kullandım ama fayda etmedi bunu hamilelikten önce yaşadım ama şimdi sana hap verir mi bilmiyorum ama gitsen iyi olur artan bir şey.
Cansubasak Mantar değil de daha çok egzama gibi duruyor anlattığınız benim de göğüslerimin ortasında var temiz tutun stresle artıyor kafanıza her şeyi çok takmayın hamilelikla beraber bende de artış oldu ilaç kullanmıyorum
Real Deletedmom277 sizin nasıldı tam olarak benimde dün kardeşim geldi bana gösterdi göğüsten dört parmak aşağıda yuvarlak yuvarlak leke gibi biseyler çıkmış sadece orda var şuan ama leke gibi kuru
Deletedmom277 Real Kahverengi böyle 1 tl yada 50 krş büyüklüğünde yuvarlar şeyler gittikçe de dağılır.
Real Deletedmom277 bana sordu bende direk mantar dedim şimdi zorunlu stajı var büyük ihtimal gidemicek doktora kaç günde çoğaldı şuan 4-5 taneydi sırtına bakmak aklıma gelmedi ordada olurmu