MerveMen 20 haftalık hamileyim ve çok ağır grip geçiriyorum. Nasıl geçirebilirim ilaçsız yardımcı olur musunuz?
Zulubik MerveMen sabah öğle akşam bi iki diş sarımsak yut bol su ile. Antibiyotik niyetine. Vücuttaki mikrobu iltihabı kırıyor. Ihlamur cayi da güzel terletir, toksinleri atarsın. Ihlamur, nane, limon cayi yapıp biraz ilininca da bal katıp iç.
tumerseyma MerveMen Ben ilaçsız ne denediysem ise yaramadı daha da agirlastim 🙄 mecbur antibiyotik başladık ki hala daha iyi olamadım. Limonlu ballı zencefili sular, meyveler pekmezler , tuzlu su gargaralari hiç ise yaramadı 🙄 insallah sizin ki ilaçsız geçer
Esincim MerveMen cok geçmiş olsun ıhlamur nane limon bende öyle atlatmaya çalıştım fakat bi türlü geçmedi bir haftadan sonra dr a gittim ancak öyle iyileşebildim
gurcem Benım 10gundur genız akıntım ve oksurugum gecmedı bır yolunu bulan ne olur banada yazsın.neler denedım neler care olmadı
Handaan gurcem canim benimde öyle olmuştu doktor ilaç vermemişti hemşire bana dediki 1 bardak süt içine 2 kuru incir dogra kaynatıp iç inan sadece birkere yapıp içtim hemen gectı
Nur___ Ihlamur içine zencefil, ayva kabuğu atarak kaynattım bol limonla hergün içtim, geniz akıntım sinüzitim yoğun oldugundan tuzlu su ile genizi temizledim bunlar iyi geldi hala da içiyorum, 20 gündür devam
Haticenurum123 Nur___ doktorum bna adaçayı ve zencefil dışında herseyi iç dedi tabi dozunda sakın zencefil kullanmayın rahimde kasılma yapıyor
Nur___ Haticenurum123 35 haftalığım zencefilin sıkıntısını görmedim, kişiye göre değişir belki ama benim doktorum öneriyor taze zencefili az miktarda çay olarak tüketmeyi, saygılar.
Eceyavuz Haticenurum123 aaaa 15 gündür bende grip gibiyim ve öksürük başlangıcı oluyor sabah akşam bal zencefil karıştırıp içiyorum ve aşırı derece de sancim kasilmalarim var şuan 37+1 im acaba o yüzden mi
Hem25 Eceyavuz ben 20li haftalarımdada kullandımm zencefili hic bisi olmadı bence artık zamanı geldigi icin oluyordur
Haticenurum123 Eceyavuz olabilir cnm ama bosver bu saatten sonra dogursanda bisey olmaz günümüz aynı bn 2 gün sonra dogum yapcam
Handaan MerveMen canim benimde öyle olmuştu doktor ilaç vermemişti hemşire bana dediki 1 bardak süt içine 2 kuru incir dogra kaynatıp iç inan sadece birkere yapıp içtim hemen gectı
Hem25 MerveMen zencefil limon ıhlamur cay yaptım , bide burun yıkama kiti kullanıyorum kurutsun temizlesin diye , birde bal ve zencefil yaptım bi kasık onu yutuyorum sükür tüm kemiklerim agrıyordu suan cok daha iyiyim bol meyve de yiyorum tabi
Eceyavuz Haticenurum123 neden sezeryan ? Bana da doktor kafası büyük sezeryan olarak dedi baktim ki herkese aynı şeyi diyor baska doktora gidicem bu hafta
Sirin_beyza MerveMen canım ben 28 haftalık gebeyim bir haftadır cekiyom atlatamadım tam boğaz agrısından gecelerim haram oldu ama şimdi iyim nasıl dersen en çok limon suyu kaynat bir bardak limon suyuna bir çay kaşığı bal koy çok faydalı ama sıcak iç birde sütte aynısını denedim ama ıhlamur dada denedim ben nane limon içince sancım oluyor korkuyom içemiyom canm ama limon kadar harika bişe yok