Eda_cey Merhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim. 🙂22+4gunluk hamileyim herseyim normal ve cok iyi ama tek sorunum geceleri hic uyuyamiyorum gozumde uyku akiyor ama bir turlu o uykuya dalamiyorum haliyle kizimda uyumuyor ben uymayincaa sabahlar oluyor artik acaba bu sorunu yasayan ve uyku icin bir onerisi olan varsa cok sevinirim. ☺️Herkes hayirli bir gebelik ve dogum gecirsin insallah. ☺️
Slinn Eda_cey bizim de 34 haftamız bitecek uyku akıyor gözlerimden açtım tv bakıyorum mide yanması uyutmuyor beni de. Sıcak duşa girsem hemen gevşeyip uyurum da üşeniyorum sende deneyebilirsin 😊
Eda_cey Slinn herseyi deniyorum benimde gozumden uyku akiyor ama bir turlu uyuyamiyorum cok zor bir durum ☺️😔
gurcem Mıde yanmamdan dolayı asırı kusuyordum suan hap kullanıyorum reflü varmıs o sekılde hap sayesınde uyuyorum
Eda_cey gurcem cok gecmis olsun en azindan uyuyabiliyormussunuz uyukusuzluk uyuyamamakta gercekten cok kotu 😣😣
gurcem Eda_cey valla canım bende cok dırendım ılac ıcmıcem dedım ama mıde yanmam hayatımı altust ettı aman erteleme sakın bak ben yanmadan dolayı sureklı kustm kusa kusa boğazımı tahrıs ettm suan sıddetlı oksurugum kaldı gecmıyorda gecmıyor 😔
Eda_cey gurcem yaa cok gecmis olsun canım Allaha sukur oyle yanma falan yok simdilik bnde iste tek sorun uyku benimde insallah gecer seninde biran once bogazini yumusaticak seyler icmeye calis tahrise iyi gelir ☺️
Eda_cey gurcem insallah yarin iyi bir sonuc alirsiniz hamilelik zaten zor birde boyle seyler dahada zorlastiriyor gercekten Allah yardimciniz olsun