gfazlioglu Kafam çok karışık senem hanım ın 3 saate yakın beklettiğini duydum birde randevu almak sıkıntı dediler özlem hanımı da çok tavsiye eden var
Senemunlu gfazlioglu ben senem hanima gidiyorum , her randevumu sabah 9 a aliyorm . Hic problem yasamadm en fazla 40 dk bekledm
Babuze gfazlioglu ben hamileliğimin başından 32. Haftaya kadar özlem hanıma gittim memnundum ta ki mecburi aynı hastanede Rukiye hanıma gidene kadar kesinlikle Rukiye hanım diyorum çok ilgili
Gamseee gfazlioglu bende senem hanıma gidiyorum cok güzel bir doktor çok samimi kesinlikle tavsiye ederim evet kalabalık olduğu için bekletiyorlar biraz oda artık gülü seviyorsak dikenine katlanıcaz canlar 🥰
gfazlioglu Buradem16 hastanenin iyi olmadığını söylüyprlar ordada🙁 doktorlar iyi diyorlar hijyen yok filan yazmışlar
Buradem16 gfazlioglu herkese göre değişir bence bu durum beklentinizin ne kadar yüksek olduğuna da bağlı..ben gayet memnun ayrıldım hastaneden.. doktorum, ebem,temizlik,ilgi alaka.. normal doğum yaptım hijyen ve ilgi çok iyiydi..