Azize12 8. Haftadayım 2 gündür mide bulantısından uyuyamıyorum neyi denediysem geçmedi tavsiyeleriniz var mı
[silindi] d Azize12 Doktorunuzdan ilaç isteyin benimde öyleydi 11. haftadayım 5. haftadır yatmadan önce içiyorum ilacı bulantım hiç olmuyor sadece kötü kokulara karşı öğürme geliyo o kadar
ilkanneligim Bende 8 haftalığım 5 haftadır mide bulantısı kusma çekiyorum benim kadar canı Tatlı yoktur ufacık hastalıkta ırım kırım yatan biriyim bu kusma yüzünden 7 kilo kaybettim herşeyi denedim ben ilk çubuk kraker ilk başta fayda etti sonradan mide ona alıştı istemedi🤷🏻♀️ Yeşil ekşi elma fayda etmedi sakız asla fayda etmedi doktorum ilaç yazdı o sadece bir kaç saat iyi geliyor devamında yine kusuyorum şu iki gündür sade soda da buldum faydayı Rabbime şükürler olsun ekmek dahi olsa ağzıma atıyorum ki boş mideye içmeyeyim sodamı içiyorum öyle rahatlıyorum denemeni tavsiye ederim🙏 Allahım yardımcmz olsun❤️
Balance Kraker tuzlu seyler yemek onluyor baya denemissindir buyuk ihtimal ama yinede yazayim dedim Buarada miğde yerine mide yazdigin icin cok memnun oldum konuyla alakasiz ama cogu kisi migde yazinca hep duzeltmek istiyorum nedense 😁