herseyimmm 6 haftalık hamileyim kasıkta ağrı yok ama sağ taraf sırtım agiyor tam belde degil ama internetten baktim dusuk olma ihtimali arasinda sirt agrisida yaziyor yardimci olabilcek var mi😥
Suveydaa herseyimmm canım ilk haftalarda sanki adet olacakmışsın gibi ağrılar normal oluyor kanama olmadığı sürece içini ferah tut sağlıkla gelsin bebeğin 🥰
Humi herseyimmm hayir canim bobrek agrisi gibi oluyor belinde gayet normal bir agri. Internetten bakkma biyle seylere hep insani tedirgin edicek seylet yaziyor
Sghslove herseyimmm internetten bakma ah bende ilk haftalarda okuyup okuyup kurmuştum kendimi. Kanaman anormal akıntın yoksa dert etme yine de doktoruna yarın ara sor için rahatlasın. İlk üç ay zaten yat mümkün oldukça
zelis63 herseyimmm canm bendede felaket sırt agrısı vardı korkma şimdi 15 haftalıgz ve çok şükür çok iyi bebeğim
herseyimmm Amin insallah🤲 daha bugun agri basladi sirtimda bende cok korktum dusuk tehlikesi vardr diyince😥
Suveydaa herseyimmm bende şuan 6 haftalığım yarım saat ayakta gezince belim ağrımaya başlıyor hemen, doktorum normal olduğunu söyledi her gebelik farklı kızımda hiç olmamıştı mesela
herseyimmm zelis63 Hani boyle ceyeranda kalirsinda tutulur ya bi tarafın oyle bi agri ama insallah gecer bakalm tesekkur ederim
zelis63 herseyimmm korkutma kendini canm bende en çok bel ve göğüs ağrısı cektım kime sorduysam herkes normal dedi
Skn23 herseyimmm canım ilk haftalarda benimde aşırı ağrım oluyordu . Kanaman olmadığı sürece korkma 😊