BurinTasKaradag Merhaba sevgili hamişler.. bir konuda bilgisi olanlar cevap yazar ise sevinirim. Sağlık Ocakları Şeker Yüklemesi yapıyor mu? Yaptıran var mı aranızda
canimoglum53 BurinTasKaradag benim saglik ocagim yapmiyor mesela. Istanbul atasehirde oturuyorum. Ama burda bir kac postta yaptiran varmis oyle okudum. Galiba degisiyor. Ben devlet hastahanesine gitmistim yaptirmak icin
Elif_sahra60 BurinTasKaradag hayır canım sağlık Ocakları sadece açlık tokluk şekerine bakıyor. Şeker yüklemesi direk yapmıyor
Nihalcakmak58 BurinTasKaradag yapilio saglik ocaginda yapmayan yerler varmi bilemiorum ..o sekerli icecegi kendiniz aliosunuz bana ole dediler ..
Akademisyenanne canimoglum53 ben de atasehirdeyim. Ebem seker yuklemeni yapariz demisti. Kendi doktorume yaptirdim.
canimoglum53 Akademisyenanne benide aile hekimim burda yapilmiyor diye goztepe sskya gonderdi cok ilginc :) atasehirin neresi?
Akademisyenanne canimoglum53 benim de 5 ocak gozukuyor ama doktor kiz cocuklari erken geliyor genelde dedi😊 28 haftaligiz biz de😌