Sumeyyeaydn Öncelikle hamile olduğumu öğrendiğinden beridir uygulamayı takip ediyorum. Gece 12 olmasını beklerdim yeni bir bilgi edinmek icin. Hep doğum hikayelerini okuyup birgün bende yazicam ne kaldı ki o güne diyordum ve doğurdum 😊😊 36 haftalıkken kontorulum vardi gittiğimde doktor bebeğin suyu az ama ona yeterli olacağını söyledi. Bende ister istemez tedirgin oldum. Sürekli araştırdım. Bir hafta sonra tekrar kontrole gittim icin rahat etmedi bebeği suyu az demek içerde tam anlamıyla mutlu degil demekmiş bu beni tedirgin etti. Bebeğin suyunun cok az olduunu yatış verip suni sancıyla olacağını söyledi. Bende açılma sancı va hicbisey yok yatisimi yapmak istemedim ve hastaneden sonra başka doktora gittim. Oda az olduğunu gözetim altına alalim dedi. 3 Gun sonra tekrar gel değişiklik olursa ona gore karar veririz dedi. 3 gün oldu ve kontorule gittim. Bebeğinin suu hic kalmamış doğumda az kalmış bence yatış verelim dedi. Tabi beni bir heyecan sardı hem seviniyorum kavucagima hem korkuyorum acaba beni ne acılar bekliyor diye. Yatisim yapıldı içeriye girdim hemşire üzerinde hiçbirşey kalmayacak şekilde önlük verdi gitmemi istedi. Yanınada hiçkimseyi almadılar. Başladım bağırarak ağlamaya korkuyorum çünkü. Telefonum dahi yok herseyi aldılar. Sonra hemşire geldi teselli etti. Nst bağladılar kolumda serum doktoru bekliyorum. Geldi odaya dedi ultoroson getirin bakalim bi drdi. Baktı dedi beğenin suyu cok az riske atamam suni sancı verirsek kaldıramazsa sezaryana donuxeksin mecbur gel sezaryan yapalim başta dedi Bende tabi nasil dua ettim suni sancı çekip sezaryana gitmekten korkuyorum ya. Kabul ettim eşim geldi ımza attik . Karnım tok olduğu icin beklettiler. Saat 14.30 a geliyordu. Hadi gidiyoruz dediler sondayı taktılar. Ben uyuşunca takmalarını istedim ama orada cok erkek ar bence simdi takiyim filan dediler beni ikna ettiler. Sonra tuttuk ameliyathane yolunu içeri girdik. Herkes o kadar iyiydik herkes benimle konusuyor sakinlestirmeye çalışıyor. Anestezi uzmanı anlattı güzelce iğneyi nasil yapacağını hissedecekleirmi derken bacaklarımda elektirk çarpması hisettim ve tüm hislerim gitmişti. Hemen işleme başladılar tansiyon serum vs. Hemşireler benimle konusuyor sorular soruyorlar derken minigimden ses geldi ağlıyor ama ben basil mutluyum meraklıyım bebeğim bebeğim diye sayıkliorum. Hemşire getirdi yanıma kokusu misti o kadar sıcaktı ki. Diyeceğim o ki hic korkamyin o kadar hızlı gelişiyor ki anlayamıyorsun bile Rabbim iyi insanlarla karşılaştırın. Ağrı acı olmuyor diyemem ama evlat herşeye değer. Uyuşukluk geçince başlıyor ağrı kesici serum derken hafifliyor. Ben en çok ilk kalkista zorlandım sonrası cok ağrılı olmadi. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Hepinize sağlıklı doğumlar 🤲👶😍
Mrvt Sumeyyeaydn Bende sezeryan oldum 10 Ekim de canım ağrıların ne zaman geçti tam olarak. Benim 3 gün oldu hala devam ediyor ayağa kalktığımda
Boncuk23 Sumeyyeaydn maşallah canım sağlıcakla büyüsün yavrun. Benim de pazartesi 38+2 oluyor sezeryan olucam o gün nasipse. Kaç kilo doğdu miniğin
Ozgok01 Sumeyyeaydn bende spinal istiyorum cesaretlendim suan korkuyordum acıkcası saglıkla büyüt oğluşunu 🥰
Sumeyyeaydn Mrvt bugün 6. Günümüz hala ağrılarım var canım kendim yataktan doğrulamıyorum ilk kalkistA canım yanıyor sonra geçiyor
Sumeyyeaydn Ademnilay bas ağrısı olmadi bende ama ertesi gün iğnenin yerinde ağrı hissettim hastanede koridorda cok yürüdüm nescafe içtim hafifledi bidahada hic olmadi