Kayraruzgar Hilaliko evet evet bakınca bile görünüyor bnm hareketleri eğer zayıfsan yağlı bir karnın yoksa sende çooook rahat 24 gibi hissedersin bnce ☺
Papatya_anne Hilaliko mökkemi bizim orda cok kullanılırlar tebessüm ettim valla ben 13 haftayım cok hissetmesemde sanki döndüğünü hissediyorum yada bna oyle geliyor
Kayraruzgar Buglemnaz2 gider gider bende 61.5 ile kaldım 65 oldum çokta yiyom valla 😄 oğluşum sağlıkla gelsin veririm onun peşinde koştururken 😍
Tazeanne0134 Hilaliko kuzum ben 26+3 haftalık hamileyim artık bariz hissediyorum ve eşimde hissediyor hareketlerini yavaş yavaş artıyor ama bazen baya hissettiriyor kendini gece uykumdan bile uyanıyorum inan
Dilanferhat Hilaliko canım ilk gebeliğinse bunları geç hissedersin 25 haftalık olunca sağlam tekmeler yemeğe başlarsın şimdi sadece hissedersin daha tekmeleri kuvvetli değil valalhi bazen ben yerimden zıplıyorum sağlam tekmeleriyle 😂
Dilanferhat Meeveeeee sert tekmeler için daha var cnm bir ay sonra tam hissedersin sert tekmelerini bazen yerinden bile sıçrayabilirsin 😂 yatağa girince veya böyle bişeye dalınca çok oluyor 😂😂yaramazlar
Melis1226 Hilaliko o kadar hizli oluyor ki her hafta daha da gucleniyor ve daha cok hareket hissediliyor. Ben 26. Haftadayim iki gundur vurmaktan ote surtunuyor ya da donuyor gibi bir seyler oluyor. Hatta bazen itiyor baya... Cok tatlilarr 😍