tugbaa15 12. Haftadayız bu zamana kadar biraz riskli geldik ama şimdi iyiyiz çok şükür sorum şu benim saçlarımın ön tarafları çok beyaz önceden ayda bir boyuyordum doktorumun kesinlikle izin vermediğini bildiğim için sormadım bile aranızda benim durumumda olan var mı önerebileceğiniz memnun kaldığınız özellikle organik saç boyaları birde geçici sprey boyalar hakkında bilgisi olan onlarda zararlımıdır?
Didemxy tugbaa15 hamileliğimin ilk 3 ayı boya kullanmadım 4 den sonra hep boyadım normal boya ile bi sıkıntı olmadı simdiye kadar cNim bitkisel boyalarda da kimyasal var kendi kuaförüm söyledi o yüzden illa bitkisel kullanıcam diye düşünme
Menis21 tugbaa15 Ben 36.2 oldum ve kafam resmen siyah beyaz düğündü dernekti falan spray boya kullandım ağzımı burnumu kapatıp açık havada sıktık sonra sacimi genelde topuz topladım ve saç maskarası kullandım maskara dan daha memnun kaldım doktorum bana izin verdi ama ben boyamadım ama son hafta boyaticam sanirim şimdi hastane de taç falan takmak istiyorum güzel dursun biraz bakalim daha karar vermedim.
Deletedmom099 tugbaa15 ben 11 haftalıkken boyadım doktor boyayabilirsin dedi araştırdım bi sıkıntı olmuyor doktoruna sor bence
Erenimo tugbaa15 walla benim saçım zaten komple beyaz. Kapalıyım, eskiden ayda bir kendim dip boya yapıyordum. Acmasamda kendimi iyi hissediyodum. Simdi 6 aydır boyamiyorum,dr.ada sormadım ama doğum haftası boyamayı düşünüyorum.
tugbaa15 Didemxy bende ilk 3 ay geçsin diye bekliyorum beyazım çok fazla olduğu için kendimi kötü hissediyorum bende boyamadan duramayacağım sanırım teşekkür ederim 😊
tugbaa15 Menis21 bende şimdilik spreylerle idare etmeye çalışacağım dışarı çıktığımda fln ama biraz daha geçsin boyayacağım hem çok kaşınıyor hemde psikolojimi bozuyo resmen
tugbaa15 Deletedmom099 çok yakın bi arkadaşımda geçen sene aynı dr gitti ve aynı sorum ondada vardı kesinlikle izin vermedi bende o yüzden sormuyorum boyadığımda fark etmesin diye 😊
Htc_e Deletedmom099 allah allah nerden biliyorsunuz bebeğe zarar vermediğini? Bebekle mi konuşup bu sonuca vardınız?
Deletedmom099 tugbaa15 oryal zarar verebilir ama boya zarar vermiyo bende çok tereddütteydim araştırdım doktorumada sordum çevremde boyayanlarda var bi sıkıntı olmadı banu çiftçi de boyayabilirsiniz diyor
Didemxy Htc_e doktor kendisi söyledi zaten ve tek bir doktora bağlı kalmadım gittiğim diğer doktorada sordum boyayabilirsin dedi
Deletedmom099 Htc_e gerizekalı mısın ya doktoruma sordum sen herşeyi doktoruna mı soruyosun bebeğe mi şaka mısın ya
Htc_e Deletedmom099 bebeğe gayette zararı var siz kendinizi avutun. Gerizekalıyı da aynen sana iade ederim seviyesiz
Nurcan126 Merhaba arkadaşlar benim saç beyaz var ve seyreklik bn lorael den bi boya sprey aldm çk güzel ama yıkayınca geçecek tabi kesin çözüm dil
Serpilsaltikalp tugbaa15 canım bitkisel boyalar bitkisel değil. Bence biraz sabret Doğumdan sonra boyat.