Deletedmom19 9+1 de ilerliyorum kızlar afedersiniz peçeteyr bi damla kadar pembe kan geldi ne yapmalıyım😢 lütfen yardım edin
Cansummm Deletedmom19 3 aya kadar kanamalar olabilir Dr lar devam etmediği sürece sıkıntı görmüyorlar ama önlem amaçlı ilaç iğne veriyorlar o yüzden bence en yakın bir hastaneye git muayene ol derim. İhmal etme bence
Busranrunal Deletedmom19 panik yapma canim.ilac kullanıyorsan yine de git tabi dr a . Bende kullanıyorum ilaç bende de oluyo kırmızı hemde ama dr um devam.etmedogi müddetçe sorun yok diyo
Cansummm Bende 3 güne 1 Proluton kullanıyorum düşük önleyici benim de kanamam oldu 1 defa Dr um günü olmasa da mutlaka vurul demişti. Ekstra progesteron jel verdi.
Cansummm Sen her ihtimale karşı bir Dr git canım devam etmemesi çok iyi ama tedbiri elden bırakma istersen.
Cansummm Allah’ın izni ile bişey olmayacaktır canım inanıyorum çünkü devam etseydi sıkıntı olurdu ama senşn devam etmemiş tedbir amaçlı gidiyorsun hem bebişini görmüş olursun.. iyi düşün stres yapma😌🙏🏻🙏🏻
Deletedmom19 Cansummm unuttum kızlar cok pardon heyecandan ☺Cok şükür canım iyi içerde ufak bi kanama yeri vardı önemli nişey değil dedi önlem amaçlı iğne yaptı gönderdi canım
Cansummm Çok şükür hadi gözünaydın 🙏🏻🙏🏻Bak iyi ki gitmişsin en azından Dr önlemini almış iğne yaparak Allah bir daha yaşatmasın insan hamileyken kan görünce çok kötü oluyor gerçekten.
Deletedmom19 Cansummm sağol canım aynen iyiki gittim. En azından rahatladım 😌 şükür iyiymiş...Rabbim bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleride nasip etsin inş.🙏