Mehtapakgl hulya_1919 onu tam bilmiyorum, işte haftaya perşembe kontrol var. Eğer yumurtalara büyümüşse 36 saat içinde ilişki önerecek. Bende bilmiyorum şuan.
Mehtapakgl hulya_1919 ovulasyon testini doktor önermedi ben kendi kafama göre yaptım. Ama tedavi başlandığı için doktor kontrolünde olduğumdan doktor gerek yok dedi.
hulya_1919 Mehtapakgl yanı çatladığındamı öneriyo dr ama şöyle bşy var çatlamadan olsa bile sperm canlı kalıyo
Mehtapakgl hulya_1919 doktor bana hic catlaman olmus iliskiye gir demedi. Ben tedaviye yeni başladım derse perşembe günü der. Kontrolüm var çünkü.
Rbs111 hulya_1919 sperm kalitesi falan düşmez her gün değerlendir çatladıktan sonra 2 gün de değerlendir canım . Herkes doktor olmuş sprem 1 saatte kaç milyar artıyor bilgileri yok heraldr
Rbs111 hulya_1919 dinleme canım kimseyi. Ovulasyonu doktorumda kullan dedi o ay kullandım. Yumurtlamayı 12. Gün gördüm ve 2 gün sürdü. Ben 12. 13. 14. 15. Gümleri değerlendirdim yani çatlama dahil . Çok şükür hamileyim
Rbs111 Rbs111 ve ayrıca yumurtlama gördüğüm ilk gün 2 kez birliktelik oldu bizim. Hem sabah hem akşam. Yani sperm kalitesi sayısı öyle düşmez . Vücut 10 dakikada milyonlarca sperm üretiyor canım
Destkar hulya_1919 yumurtladıktan sonraki 3 günü değerlendirmek lazımmış.Benim de bugün Ovülasyonda ikinci çizgi silik çıktı umarım yarın netleşir