Ozo34 sizin de gözünüz aydın inşallah sağlıkla devam etsin gebeliğiniz ve hayırlısıyla kavuşun yavrunuza bunu canı gönülden diliyorum 🙏🏻
Benim kanamam çok uzun sürmemişti anlık bir durum oldu hastaneye gittiğimde kesilmişti diyebilirim. Bunu size söylüyorum çünkü öncelikle gerekli müdahalenin yapıldığını düşünüyor musunuz? Eğer içinize sinmeyen bir şeyler varsa ve imkan varsa bir doktora daha durumunuzu danışın mutlaka. Eğer evde kalmanız gerekiyorsa ben sonrasındaki süreçte yaklaşık 1-1.5 ay evin işine hiçbir şekilde el sürmedim. Ara sıra yemek için kalkmam gerektiğinde ve yalnızca tuvalet ihtiyacı için kalkmıştım. Bolca dinlenin, güzel beslenin, içebiliyorsanız bol su için ve kabız olup ıkınmamaya çok özen gösterin. Çok dua edin Rabbim nasip etmiş, inşallah tamamına erdirsin🤲🏻 Ve sizden ricam lütfen çok umutlu ve pozitif olun pozitif düşünün, inanın insanın hayatını o kadar etkiliyor ki. İyi düşünen insanları her zaman iyilik buluyor, kötü şeyler getirmeyin aklınıza. Benim de dualarım sizinle umarım hamileliğiniz çok çok güzel geçer, bebişiniz çok sağlıklıdır ve size sımsıkı tutunur 💕 Rabbim bu zor günleri atlatıp, kucağınızda bebeğinizle tebessümle hatırlamayı nasip eder size de inşallah bu günleri 🙏🏻