57kahraman Kizlar 12 haftalik hamileyim doktor bebegimin bas gelisimi kafa tasi gelismesigini soyledi ve pelinotoloji bolumune yonlendirdi basina boyle bisey gelen var mi
Mucizebebegim3 57kahraman Ben burda bikav gun once aynisini birinin yaaadgini ogrendim 3 4 doktoru ve perinatolojiyi gezdikden sonra tum doktoralr ayni seyi soylemis Ve aldilar onu 12.haftasinda 😔 Insallah sizinde oyle olmaz .O bayana cok uzulmustum .Bu durum ne bilmiyorm ..2 li taramsda mi ogrendinjz
2104 Akfth 57kahraman Rabbim inşallah üzücü şeyler yaşamadan kucağını aldırmayı nasip eder. Şifa versin inşallah sana ve tüm ihtiyacı olanlara 🤲🤲
Akfth Mucizebebegim3 benim annemde oyle olmustu dogsada yasamaz demislerdi Almisti doktorlar beyninin yarisi yok demislerdi ozamn yillaarrr once Gezin bi kac doktor bence
57kahraman Mucizebebegim3 doktorlar genelde yaniliyorlar ama yinede cok korkun bi durum ikili testi yaptirmamistik henuz hesabimiza gore 12 ama 10 haftalik olma ihtimalide var bu sekilde olup yanilma olma ihtimalide oluyor cok kucuk oldugu icin gormemis te olabilir diye umut ediyorum insallah da oyle olur
57kahraman 2104 amin insallah yanlis gormustur hic bir sikinti yoktur diye dua ediyorum rabbim evlatlarimizi bize saglikla kavustursun
Mucizebebegim3 57kahraman Umarim insallah insallah yanlis gormustur ..Rabbim bebeginizi size bagislasinn ..😔 insallah yavrunuz size tutunur vazgecmez ve sagliklidir. bol bol dua edin ..