koomikbiranne0507
Kızlar biraz geç oldu Doğum hikayemi yazmak ama anca fırsat bulamadım şuanda meleğim 3ay 7 günlük yeri geldi onunla ağladım yeri geldi onunla güldüm sizleride bilgilendirmek adına başlıyorum hikayeme
Ben başlarda normal istiyordum fakat benim gittiğim hastahanede nts tansiyon ve kilo doğumhanede yapılıyordu doğumumun son aylarına yakın ben nts de yatarken bi kadında Doğum yapıyordu ve beni bu çok etkiledi bi şekilde unutmaya çalıştım bir sonraki gidişimde gene Doğum vardı ve suni sancı veriliyordu ben doktorumu beklerken kadının yakınlarıyla konuşma fırsatım oldu ve duyduklarımdan sonra ben bembeyaz evime geldim eşimle paylaştım sezeryan isteğimi o başlarda karşı çıktı kızımla benim sağlığın açısından endişelendi daha sonradan benim ne kadar çok korktuğumu gördükten sonra doktorumla kendisi konuşmuş ve gün almıştı beni 38+6da sezeryana aldılar başlarda spinal istemiştim fakat ameliyat hanedeki anestezi uzmanı çoğunlukla hastalarımız korktukları için ameliyatın yarısında genele çevirmek zorunda kalıyor ve bel ağrısı yaptığı için tercih etmiyoruz dedi tamam dedim onada zaten öyle bi ortam ki ne deseler tamam diyorsunuz bişey düşünemeden daha sonra sıra geldi sonda takma olayına kendimi o kadar çok kastım ki hemşire bile dedi Zaten sen normal Doğum yapazmısın kendini çok sıkıyorsun diğe hayatımda ilk kez bu kadar zor yaktım sondayı birine dedi onuda atlattım beni hazırlamaya başladılar çok tatlı bi ekip karşıladı beni bi anda 10-20 kişi biri geliyor bişey soruyor biri geliyor bişey söylüyor ben sadece çok üşüdüğümü hatırlıyorum doktorum geldi ve sonrasında çok kötü narkoz kokusu arkasından beynim uyuşuyor derken gitmişim saat 9da girmiştim 9:10da kızımı çıkarmışlar benide 11:30 da uyandırdılar uyandığımda karnımda kum torbası vardı onu almalarını söyledim hemen aldılar ve biraz ağrım vardı ama çok değil hemen bi daha ağrı kesici verdiler odaya çıktım bu seferde karnıma bastırdılar bu gerçekten canımı çok yaktı eşim beni zor tuttu elimi kolumu ama kısa sürüyor merak etmeyin daha sonra yürümek için kaldırdılar biraz zor oldu ama kalktıktan sonra sürekli gezinirseniz bi sıkıntı olmuyor hemen toparlanıyorsunuz ertesi günde meleğimle evimize geldik ve maceramız bitmedi daha yeni başladı muhteşem bişey