Deletedmom6 Ulka_94 Ewet hamileliğimin başından beri elim de ayağım da çok soğuktu ve bir oğlum olacak 😇 yüzümdeki sivilcelerimi lekelerimi hiç sorma ztn 😒 Ne yaptıysam geçmedi 😣
Ayzaninannesi Ulka_94 ayaklarım oldum olası ısınan bir insan değilim , ömrüm hayatımda çıkmayan sivilceler siyah noktalar lekeler hamileyken çıktı. Hiç tüy olmayan göbeğim maymun gibi oldu karnım sivri hiç yayılmadım Ama kızım geliyor 🤣🤣🙏
zelis63 Ulka_94 benmde ayaklarım çok soğuk bebegim erkek ama 4 aylığım sivilce ve lekem olmadı daha hiç
GizemBeidokhti Ergenligimde hic sivilcem olmamıstı daha ilk haftalardayım her gün iki üç tane daha yenisi ekleniyor maalesef
Deletedmom6 Ulka_94 Bende öyle biliyordum duyuyordum hep ama demmeki değilmiş bir çok kişidende duydum burda bebeği erkek olup sivilcesi olan
Deletedmom6 Ulka_94 Bende öyle biliyordum duyuyordum hep ama demmeki değilmiş bir çok kişidende duydum burda bebeği erkek olup sivilcesi olan
Yagmur1212 Ayzaninannesi ay tüyler bende de var karin tuylerini nasil aliyorsun canim veeya almiyormusun
Ayzaninannesi Yagmur1212 almiyorum canım doğumdan sonra dökülür diyorlar eski haline dönermiş. Olurda dökülmezse doğumdan sonra alicam 🤣🤣 allahım vücudumun hiç bir yerinde olmayan tüy göbeğimde çıktı çok kötü duruyor 🤣🤣 çok şükür az kaldı kurtulucam inşallah onlardan
Zeyzeyn Ulka_94 Benim 3 bucuk yasinda bi kizim var kizimda zerre sivilce leke vs hic bisey yasamadm. Suan 17+1 haftalik hamileym ve hamile kaldigim gunden beri hic sivilc3 cikarmayan ben yuzum gozum sivilce doldu herkes kiz dedi ama ogrendikki bir oglus geliyormus.😊
Yagmur1212 Ayzaninannesi bende almak istemiyorum acikcasi ama iste doktora gidince cekinirim vs diye aliyim diyorum benim onceden de vardi az da olsa ama simfi dr var birde yuzumde de cikti neyle alsam bilmiyorum