Rabiahnm Canım çok cips istediğinde yiyorum inşallah zararı olmaz çok değil arada sırada internetten zararlı diye birsürü yazı okudum çok korkmaya başladım benim gibi hamileliğinde cips yeyip zararı olmayan anneler var mı
Sermec Rabiahnm canım cok asırıya kacmadıkca ne sıkıntı olsun korkma ben 15+4 haftalık hamıleyım gebelıgın başından bu yana 6 7 tane cips yemişimdir abartmadıkca bır sıkıntı olmaz canım korkma
sevval55 Rabiahnm bu kadar tedirgin pimpirik olmayın kuzum. Canın çektiyse yiyebilirsin sürekli yemediğin sürece zararı yok hamileyiz ama insanız yani daha çok çekebiliyor canımzı. Canım çektiği zaman bende yiyorum oda zaten ayda bir falan oluyor
Sermec Rabiahnm canım zaten ilk 3 ay da bebek senın yedıklerınden beslnemıyor anne kanından besleniyor bır sıkıntı olmaz yanı
Rabiahnm sevval55 internette nasıl abartıyolar bir görseniz ama dediğiniz gibi derine insek çoğu şey zararlı
Bilge80 Rabiahnm bende yiyorum arada benimde canim cekiyor ama çok tedirgin oluyorsanız evde kendimizin yapabilecegi cips tarifleri var olmadı onlardan yapıp yiyebilirsiniz en azından doğal 😊
Mebos Rabiahnm yani bende yedim 16 haftalığız her gün yemediğin sürece bişi olmaz canım istedikçe 4 5 kere yedim heralde
Didemxy Rabiahnm 9 ay boyunca hep yedim hiç bisey olmadı gayet sağlıklıyız bu kadar ufak tefek şeyleri dert etmeyin